[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
屌打左幾次4轉任隻時雨都係贏唔到
諗住吸哂佢魔就唔會出明鏡止水
點知都係出 一野回成6千 我一野先打幾百 暴左先1000 點夠你玩呀
1格1巫1劍1弓1斧唔夠打
洗唔洗儲左錢買神器先
或者有冇人得閒幫打
岩岩開始玩多問題 係咪去靈堂打下石先?

寵物120lv果張用完都係得67lv隻寵

如果升技去邊升 同埋追月係邊學係技屋搵唔到

Thanks

最好風穴或靈堂打下石搵到十幾萬買把神武先開始條路會易行d,有玩開魔力或有一定知識既咪唔洗理,直接解4轉任
聽講張卷有bug,都係人寵防一回先,之後先人防寵打直升120lv
升技可以去風穴升,一係就用45000買等級帽就可以去傑樹或坎村升技
追月只有4轉左既劍騎斧搵4轉技專員先學到
點知都係出 一野回成6千 我一野先打幾百 暴左先1000 點夠你玩呀
洗唔洗儲左錢買神器先
或者有冇人得閒幫打

吸晒魔係唔會郁
你吸唔清掛
同埋我冇神器都過左
岩岩開始玩多問題 係咪去靈堂打下石先?

寵物120lv果張用完都係得67lv隻寵

如果升技去邊升 同埋追月係邊學係技屋搵唔到

Thanks

建議你拎過隻寵打升LV NPC直升120
個張券唔係LV1食架
4轉任卡左第一步 去搵愛說明的傑克 拎聯合調查書 但無反應 彈左句阿斯提亞的神官同李貝留斯 乜乜77
4轉任卡左第一步 去搵愛說明的傑克 拎聯合調查書 但無反應 彈左句阿斯提亞的神官同李貝留斯 乜乜77

打左猶大未

打左猶大未

姐係雙王? 我師範了
無事 我柒左 點去打猶大
洗唔洗儲左錢買神器先
或者有冇人得閒幫打

我岩岩過左 你全部人著晒82閃裝
吸魔打就會過到, 記得留王前怪
無事 我柒左 點去打猶大

係萬傳打I
On9 打緊隻露比 斷左我1隻線 上返贏左 但斷果隻無得拎野 要重做
洗唔洗儲左錢買神器先
或者有冇人得閒幫打

我3弓+魔+傳
無吸魔都勉強過到
雖然打到掉魂
洗唔洗儲左錢買神器先
或者有冇人得閒幫打

我3弓+魔+傳
無吸魔都勉強過到
雖然打到掉魂

有冇買d藥水 靠晒隻補補唔切
屌你老母 第五步打贏左佛利波羅 同唔到隻 阿斯提亞神官講野 跟住入左粒石既傳放門
見到個女神 講野無反應 跟住同格離個神官講野 送左我去靈堂
我想問係咪又要做過?
屌你老母 第五步打贏左佛利波羅 同唔到隻 阿斯提亞神官講野 跟住入左粒石既傳放門
我想問係咪又要做過?

打完波羅要同神官講野
否則做過
講唔到野係咪你冇同老者拎野?

咁樣 同個女神講野無反應

貼身上物品望望
我想問係咪又要做過?

打完波羅要同神官講野
否則做過
講唔到野係咪你冇同老者拎野?

唉 老者個項鏈 我屌 做撚左3個鐘乜都無 岩岩係咁loop 個火把

你無拎頸鍊
唔緊要呀巴打 , 你可以用多幾個鐘重解
解4轉既巴打, 你可以去官方forum心得區跟住佢個攻略行, 睇清楚啲steps

利申: 搵條老野搵左一陣子
尋日發現白解左3粒鐘 嬲到訓左 今晚繼續
解4轉既巴打, 你可以去官方forum心得區跟住佢個攻略行, 睇清楚啲steps

利申: 搵條老野搵左一陣子

根本就係跟官方FORUM
唔通你地自己GOOGLE 4轉方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞