[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
過多兩晚番去dl玩下先
亂射每等級多加3根 威力恢復到1.0時期 - 呢句即係點解 ?

係指 LV10 射 13支 , 定還是 LV1 射 3支 LV2 射 6支 LV3射 9支?
推推先 新玩 儲下錢
想問download完兩個檔點開game? 放左個登入器去個主file 佢都係叫我將登入器放置於遊戲客戶端
想問download完兩個檔點開game? 放左個登入器去個主file 佢都係叫我將登入器放置於遊戲客戶端

2個檔都係登入檔?
亂射每等級多加3根 威力恢復到1.0時期 - 呢句即係點解 ?

係指 LV10 射 13支 , 定還是 LV1 射 3支 LV2 射 6支 LV3射 9支?

原本箭數加三支 1lv 3+3
同怪射第二支以上威力跟1.0計法,簡單講即係高攻左

2個檔都係登入檔?

將B擺落個A入面
今晚返去搞先 搞掂報個id上黎同巴打吹下水

今晚返去刷錢
要打雙王叫埋我

你搵幾隻龍仔比4K學晒戰心3.
吸下吸下就乾.. 到時就廢物一隻

你講雙王? 雙王冇問題呀我, 硬爆佢
係想解4轉任

4轉就無經驗喇我都唔知.. 我都仲研究緊

格仔除左波波/雙戒/吸魔仲有咩要學
我隻騎學左一石/騎譽/反擊就諗唔到
弓手就亂射同一擊即中

格 明水,崩擊,戰心

有有有.. 學左
今晚返去搞先 搞掂報個id上黎同巴打吹下水

今晚返去刷錢
要打雙王叫埋我

你搵幾隻龍仔比4K學晒戰心3.
吸下吸下就乾.. 到時就廢物一隻

你講雙王? 雙王冇問題呀我, 硬爆佢
係想解4轉任

4轉就無經驗喇我都唔知.. 我都仲研究緊

格仔除左波波/雙戒/吸魔仲有咩要學
我隻騎學左一石/騎譽/反擊就諗唔到
弓手就亂射同一擊即中

格 明水,崩擊,戰心

有有有.. 學左

我都係差唔多,同埋學氣回囉
正..今晚就單..有家族未??
可唔可以比條list咩人要咩寵

5隻異螳

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

5隻異螳

準備50萬 今晚準備捉

有蛟龍/變異螳螂(可能之後偷到牛鬼卡,未知唔計)
格式
1.
名:
需求:

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

以前玩有冇解過
我昨日解到嘔血
果堆攻略網講解到一舊舊,真係見到實捉佢打獲
邊度打錢快

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

以前玩有冇解過
我昨日解到嘔血

冇解過呀, 你跟蔚藍?
同埋果啲異變寵有冇講掉幾?

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

以前玩有冇解過
我昨日解到嘔血

冇解過呀, 你跟蔚藍?

右上有個圖係講掉檔

5隻異螳

準備50萬 今晚準備捉

格式
1.
名:苦不堪言
需求:異變螳X5,火牛X5(如有)
邊度打錢快

風穴

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

以前玩有冇解過
我昨日解到嘔血

冇解過呀, 你跟蔚藍?

右上有個圖係講掉檔

邊度右上

冇錢買
等我慢慢解任入去捉

以前玩有冇解過
我昨日解到嘔血

冇解過呀, 你跟蔚藍?

右上有個圖係講掉檔

邊度右上

Game右上

5隻異螳

準備50萬 今晚準備捉

格式
1.
名:苦不堪言
需求:異變螳X5,火牛X5(如有)

2.
名:露比_史
需求:1蛟龍 1變異螳螂
3.
名:說了再見
需求:異螳x5
有牛就要牛
依加係咪唔興玩改屍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞