[多圖!慎入!]嚴選十大最易瀨嘢性病

767 回覆
364 Like 78 Dislike
同埋有啲喉嚨痛🥲 而家個心好亂😭😭
咁你就去做一次性病全餐check 吓,會安心啲
我唔知你唔安全嘅性行為有幾唔安全,你去咨詢醫生時一次問清楚
喉嚨痛就撩一次鼻吧,依家中covid 仲普遍
唔該晒 🙏🏻🙏🏻
不用太擔心,就算係性病,大部份性病可以經簡單醫治,服用抗生素等就可以痊癒
一個月龜頭繫帶斷左, 最近好返好多, 但應該未完全好返

忍唔會去叫左兩次雞, 兩次都有環保吹
帶套屌, 有d擔心奶野

市面上有無套餐可以驗晒咁多種性病, 同埋係咪要三個月後先驗最準

決定左唔再叫雞, 如果驗完出黎咩事都無,一定唔再做雞蟲 🥲
由於口水不能傳染HIV, 被口交方無風險。有套性交屬安全行為。

如擔心,14-28日可做 P24,到3個月可做抗體測試。

假期後打 25130513,可驗HIV, 梅毒,甲乙丙肝
thanks bro
今日肛門痕痕地, 唔知係呢幾日食野熱氣定中左招
我有用相機影,肛門附近好似紅左, 但有毛姐住睇唔清楚
我無被肛交, 有咩std會令肛門痕
扑完之後1-2日 開始喉嚨痛 發燒 咳嗽
會唔會係奶左野
除左用套 仲有咩方法預防
想問下條女有hiv 我環屌係咪中硬?
呢個情況係0.04% , 1/2500 機會
點解禁低既?又話要安全性行為?咁性交中個啲人點解會中。
第一,如果頻繁咁暴露喺風險中,機會咪會更大囉

第二,六合彩中頭獎機率仲要低,但期期都有人中架喇
即係意思經常同hiv做先會大機率?一次半次未必有事?
冇人講過機率好低,
總之六合彩1/ 1300萬 機率你都可能一次就中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞