[多圖!慎入!]嚴選十大最易瀨嘢性病

767 回覆
364 Like 78 Dislike
好出奇?
唔通大字報話比世界聽咩
米害人
咁都咒
自己注意喇
一開始都有當佢係性病架
好多人都係去風月場所中
所以有close 呢類舖頭

不過之後越傳越大越遠
唇瘡係丫

中過隻病毒所以翻發係個唇到,都可以傳染
上面其中一點有講
你認真睇翻啲文

仆街
我無帶套射落個mon到會唔會出事
會唔會做文員仔
陰道炎真係算性病喎
你發炎時唔會啪啪都好正常,
同埋話比男朋友知今日有陰道炎,條仔如果咁弱智會覺得你污糟就教佢,比呢個post佢睇又好,on99咁咪飛柒佢囉
(以前翻工個店長有,不過佢成日覺得係男朋友傳比佢,有一齊研究過

咁性病有幾十種(數十大真係誤導咗啲小學雞嘅 事實上點會咁少種類)
陰道炎真係算性病喎
同埋話比男朋友知今日有陰道炎,條仔如果咁弱智會覺得你污糟就教佢,比呢個post佢睇又好,on99咁咪飛柒佢囉
(以前翻工個店長有,不過佢成日覺得係男朋友傳比佢,有一齊研究過

咁性病有幾十種(數十大真係誤導咗啲小學雞嘅 事實上點會咁少種類)
陰道炎真係算性病喎

On9
最好係你「覺得」唔係就唔會傳染啦

人哋數緊十大呀
性病點會咁少呀
淨係打支針都有九價喇
話時話台灣人大陸人會講b肝
大家睇路
你有陰道炎?
其實好閒嘅啫
條仔戇鳩咪飛咗佢囉
包裝有qr code
可以嘟下睇睇真定假
小五小六有教
可能你同朋友玩咗成堂無聽書
啲圖驚好核突 直接睇comment 多謝分享
唔想人會覺得羞恥佢就唔係性病?
咁中hiv hpv 都唔洗覺得羞恥架喎
其實扑野前點先知條女有冇性病
性病疣同普通疣有咩分別?
係咪同一樣野?
試過生係手指到
年紀漸打,要check 吓抗體睇吓要唔要打 booster
小學同中學真係冇教

有啲中學趁學期就嚟完結,急急腳搵機構幫佢啲DSE 中六學生講sexual health talk, 有間Band 1女校嘅Miss 講到明,安全套可以講,但PPT 唔可以出相,現場講唔可以見到實物
講冇用,一齊去做吓測試!
好似好odd喎清
對方會點諗
同樣由HPV病毒引起,但唔同type,唔會cross over
即係你手指生疣,用手打J唔會惹到下體生椰菜花,唔同種類

我以為係國民教育間間有教添
2022年喇CHING拍拖就坦坦白白囉,
之前搞過情侶測試日couple testing day,有送dom dom、 潤滑劑、震震環玩具、驗孕棒.... 啲情侶一齊嚟不知幾開心,booking 一日就爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞