[多圖!慎入!]嚴選十大最易瀨嘢性病

767 回覆
364 Like 78 Dislike
HIV/愛滋病預防及教育,及感染者支援
佢哋嗰隻叫SIV, 共存左
唉,就係驚會扑扑下無啦啦有
到時唔知邊度出事
因為呢啲病真係好難搵到人解答
亦都好難開口問
Thanks 巴打
Sor Sor 配錯圖

滴蟲應該係咁樣,單細胞原蟲應該好微型,柒咗 sor

On9知唔知乜撚嘢係發炎呀
有返少少常識先開po啦
包皮炎姐係你包皮有菌ah
大多係真菌
同人做咪會傳染俾人
搞撚到你講嘅陰道炎
以你嘅邏輯有陰道炎就唔該加返包皮炎
on9冇藥醫
你小學畢業未?
第10位可唔可以除曬毛解決
bra 你有咁多女
真菌唔一定有傳染性喇,呢個po主題係傳染病呀,天才

細菌陰道炎具傳染性呀,講咗3次悶唔悶呢喂

唔駛加喇,數緊10大吖嘛,你仲要加咩啫
認真問
肝炎係肝到 但會透過性交傳染 但又係性病?
淨屌唔俾解決辦法嘅憤青
點知有無?
中左有冇得斷尾?
真啦,屌你單細胞生物邊會咁撚複雜又有手又有腳
解脲支原體係咩黎求解答
剃曬毛都唔得,要搽藥,除非你逐條逐條毛連毛囊拔出
陰蝨會抓全陰毛根部,捐入毛囊等你睇唔到架
你係Gay?
都係問中咗有冇得斷尾?
好撚恐怖
我幫手做汁男ok?
唔會掂到你條女 打J only
解脲脲原體是支原體的一種及和衣原體一樣生長在細胞中,在有性行為的男性和女性中約有30-70%會受感染。在大多數地方,它沒有被列為常規的性傳染病〔Sexually Transmitted Infection〕,因為它在整體人口中很常見而受感染的人大多數都沒有顯示出任何症狀,因此我們把它叫做「可性傳播感染」- Sexually Transmittable Infection。

相對於一些常見的性傳染病,如衣原體和淋病是不應該在人體中發現的細菌。

然而,解脲脲原體在身體內亦可引起類似衣原體和淋病的並發症,如盆腔炎和不孕。

解脲脲原體傳染性非常高,通常透過唾液、血液、陰道分泌等傳播,如通過無保護的性接觸。最常見的傳播途徑包括口腔,陰道和肛門的接觸。性伴侶越多受感染機會也越高。
可斷尾,打盤尼西林針可清除細菌,第一二期較易處理,第三期手尾長啲,但仍可以治癒
去公眾泳池都會容易瀨嘢
sor sor 求原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞