[多圖!慎入!]嚴選十大最易瀨嘢性病

767 回覆
364 Like 78 Dislike
想問下兩位都無任何性病 唔會有其他性伴侶 咁仲會唔會有機會感染
係 因為啲病徵好易同其他性病混淆
雖然好核突
但睇完堅學到野
唔會喇,
即是你哋如果冇肺炎,冇接觸過其他人,兩個人唔會因互相接觸而感染到
即係你意思係搽完藥膏好返,即係表面徵狀冇哂,咁就可以繼續生小朋友?
除非表面徵狀出黎個陣,就唔好搞野啦,等好返先?
社衛會幫你驗HIV、梅毒抗體,係傳統抽血測試,大約3星期有結果,
如有性病病徵先會幫係留尿液、組織樣本做化驗。私家診所都有呢類服務

其實你想驗咩?家計會網站有介紹及預約方法
係呀,其實呢種感染病況唔嚴重,好快就醫得好,唔駛太擔心復發。
當然要一直要注意性健康
咁唔該自己都係處
唔好累人累物
叫得g都抵死啦
咁鬼污糟
佢會唔會以為我覺得佢有病
或者估我以前有
所以一定要戴套
有中呢個 通常抵抗力差就出 但通常出1 2粒茶蛇膏 1日就會結焦好番
只有乙肝、HPV有疫苗打

另外HIV 高危族群,如患者性伴侶、性工作者、性頻繁人士尤其是男男性接觸者,可考慮服用PrEP (Pre Exposure Prophylaxis暴露前預防性投藥/事前藥)最高可達99%預防率
翻發同樣生在陰部?
同椰菜花一樣,無得斷尾
HSV1 就算生咗係genital 度都唔會recurrence?
因為啲病毒唔係多數係鍾意係三叉神經?
一圖一驚心 唔係幾敢落下一張圖 但又想食花生
婚姻可作無效的原因:任何一方患有可傳染的性病

https://familyclic.hk/zh/category/topics/matrimonial-matters/divorce/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞