有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
今年SKE48算是在「第9屆AKB48人氣總選舉」中大獲全勝,但是仔細一看就會發現,這些成員年紀普遍都偏大,老將無誤!剩沒幾年好混,所以這次的即將發行的泳裝單曲,對她們來說,或許真的是最後一戰!而且今年的總選最大流量還被須藤凜凜花搶去!

將於7月19日發行的第21張SKE48單曲《意外にマンゴー》(暫譯:意外芒果),成員們會穿上芒果色泳裝,在海裡優游,非常秀氣可餐,值得一提的是,這次站Center的,是今年才要16歲的巨乳小只馬小畑優奈,她不但是第一次站上這個位置,也是少數幾位能站上這位的成員,畢竟過去資源全在松井珠理奈身上(或許未來也還是)。

而SKE48幾名吸票機成員,其實在日本偶像界都算年齡很大的,像是第15名高柳明音目前25歲高齡;排名14古畑奈和今年也要21;這兩年才漸漸嶄露頭角的惣田紗莉渚,雖然本次差點打入神7,但其實也已經24歲;須田亞香里25歲,本次第6;就連號稱要接班整個AKB48的松井珠理奈,其實也20歲了,這些沙場老將為了這次單曲,真的可說是拼了!

除了該團主要是由老妹組成,SKE48還有一項利空,那就是這張單曲距離上一張已經是睽違一年,算是步調非常慢,全盛期時大概4個月一張單曲的頻率已經是過往榮景,除此之外,前三張單曲銷量都呈現穩定下滑趨勢,整個聲勢向下走,如今這群老妹團能否重返榮耀,真的就看這最新單曲了!

邊個寫得咁中肯
而且督中SKE死穴,冇次世代,老人團鐵板選拔
推左2單maya之後又唔推
今年SKE48算是在「第9屆AKB48人氣總選舉」中大獲全勝,但是仔細一看就會發現,這些成員年紀普遍都偏大,老將無誤!剩沒幾年好混,所以這次的即將發行的泳裝單曲,對她們來說,或許真的是最後一戰!而且今年的總選最大流量還被須藤凜凜花搶去!

將於7月19日發行的第21張SKE48單曲《意外にマンゴー》(暫譯:意外芒果),成員們會穿上芒果色泳裝,在海裡優游,非常秀氣可餐,值得一提的是,這次站Center的,是今年才要16歲的巨乳小只馬小畑優奈,她不但是第一次站上這個位置,也是少數幾位能站上這位的成員,畢竟過去資源全在松井珠理奈身上(或許未來也還是)。

而SKE48幾名吸票機成員,其實在日本偶像界都算年齡很大的,像是第15名高柳明音目前25歲高齡;排名14古畑奈和今年也要21;這兩年才漸漸嶄露頭角的惣田紗莉渚,雖然本次差點打入神7,但其實也已經24歲;須田亞香里25歲,本次第6;就連號稱要接班整個AKB48的松井珠理奈,其實也20歲了,這些沙場老將為了這次單曲,真的可說是拼了!

除了該團主要是由老妹組成,SKE48還有一項利空,那就是這張單曲距離上一張已經是睽違一年,算是步調非常慢,全盛期時大概4個月一張單曲的頻率已經是過往榮景,除此之外,前三張單曲銷量都呈現穩定下滑趨勢,整個聲勢向下走,如今這群老妹團能否重返榮耀,真的就看這最新單曲了!

邊個寫得咁中肯

Maya同沙菜都好正
幾時先上到位
其實D1,2有幾個都唔錯
禾ru美顏

可拆除式獨立自家制鼻樑仔

害羞的小鼻樑最近收埋左 唔知幾時出返黎呢
AKB48の元メンバーで女優の島崎遙香さんが、「副鼻腔炎」で手術を受けていたことをあかす

AKB48の元メンバーで女優の島崎遥香(23)が、副鼻腔炎の手術を受けていたことが2017年6月14日、この日都内で行われたNHK総合の連続ドラマ「ブランケット・キャッツ」の会見で明らかになった
做完鼻炎手術都要即刻出event
如果仲係akb 又可以射半年握手會波抖下
AKB48の元メンバーで女優の島崎遙香さんが、「副鼻腔炎」で手術を受けていたことをあかす

AKB48の元メンバーで女優の島崎遥香(23)が、副鼻腔炎の手術を受けていたことが2017年6月14日、この日都内で行われたNHK総合の連続ドラマ「ブランケット・キャッツ」の会見で明らかになった
做完鼻炎手術都要即刻出event
如果仲係akb 又可以射半年握手會波抖下

每晚陪下康爸爸又有總選單C
Green Flash又有成分鐘既MV鏡頭影住我喊
雙C 個2條垃圾得幾秒都無 握手總選成績無用架
晚晚比爸爸屌先最實際

扮病抖完半年唔洗怕
接電影Job即刻好返
隔幾日握手會繼續扮病
握手總選方方面都無成績唔緊要
總長畢業單都有十幾秒鏡頭

自己畢業單成堆Event谷銷量
諗起都濕哂

Btw 資源黑洞唔係浪得虛名
我都唔知自己對AKB貢獻左D咩

總之有班抖M飯 撐我就得
我扮下甜佢地咁扯哂旗 班On9真係易呃

夠鐘放工去睇靚仔護眼先
對住D毒撚真係好想嘔
講完008就到prr
禾珠真慘 咩流量都冇

邊個寫得咁中肯

Maya同沙菜都好正
幾時先上到位
其實D1,2有幾個都唔錯

沙菜係真正既天然萌
肯比少少支持佢一定上到位
008 開咗記招未?

剩係同 一間雜誌做咗一個閉門訪問姐
8月29日有豆腐摔角真人版
禾珠可以爭返個第一返來啦

真人版
唔明

真人版
唔明

https://www.wipofficial.jp/climax/

係nmb區見到

點都唔會即場打一場掛
職業個啲都要練好耐先掂
之前先有個選手重傷要退休

真人版
唔明

https://www.wipofficial.jp/climax/

係nmb區見到

點都唔會即場打一場掛
職業個啲都要練好耐先掂

借D易,打傷咗,去泡菜醫病再整整佢,又可以係AKB玩多十年

真人版
唔明

係nmb區見到

點都唔會即場打一場掛
職業個啲都要練好耐先掂

唔準你咁話禾珠

真人版
唔明

係nmb區見到

點都唔會即場打一場掛
職業個啲都要練好耐先掂

唔準你咁話禾珠

唔小心打親塊面啫
http://dootakb.idv.tw/

播緊總選熟肉
搵白間拍禾珠is 侮辱 哈

N年前買

仲記得個陣rh2012香港戲院有播
川栄李奈が風俗嬢、吉沢亮は誘拐犯に 新ドラマ「下北沢ダイハード」キャスト一挙発表<コメント到着>

https://mdpr.jp/news/1695539

川榮好靚

N年前買

仲記得個陣rh2012香港戲院有播

西九個間以前成日去睇有咩賣

唉。。。中學有時放學行街會過去
佢執粒我都有去
http://dootakb.idv.tw/

播緊總選熟肉

番工睇唔到 想睇多次

做咩Po 另一個資源黑洞出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞