有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
Hana醬排名80都企c
係咪連c左三次

得罪講句佢個樣唔掂

宣布左C喇?
係咪連c左三次

得罪講句佢個樣唔掂

宣布左C喇?

你都入選
係咪連c左三次

唔係,上單係指原C
係咪連c左三次

得罪講句佢個樣唔掂

控制下表情唔算好差既
係咪連c左三次

得罪講句佢個樣唔掂

宣布左C喇?

你都入選

唔知排幾列呢
係咪連c左三次

得罪講句佢個樣唔掂

宣布左C喇?

一開始講

80都繼續俾c
密柑繼續冇選拔
新飯一問 cd 入面張event 票點用? 點先抽選到? 想見麻友一面
唔該晒

CD入面有event券果D係初回盤, 去全國握手會用, 帶埋張券去同埋排到仆街就握得
google akb48 全国握手会 日程
就會睇到咩日期/地點會開, 但係要到隔近先會公佈有邊個參加
通常都唔會有麻友份
http://akb.kingrecords.co.jp/handshake/nationwide/001763.html
俾你參考下上一次全握有邊個

個別握手會要抽劇場盤
通常公佈完新單資料之後隔日就開始抽
教學睇呢度 https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1359988383.A.396.html
唔想煩就去搵某D舖頭代抽

咁啲券有冇話有效期咁?
笑容係偶像既武器
はな既笑容係兇器
繼續俾人黑
今屆總選如果計圈內各團既總票數
除左SKE係多左票之外其他三個舊團d票好明顯就減少左
亦都睇到48G內好明顯有部分既飯係去左撐T8同NGT
當村內既飯都少左撐自己團既時候
要維持銷量/多D人撐返自己團唯一途徑就係吸返多d村外新飯
要做到咁樣既話
新單企中間果個應該要係好出名先係
以HKT來講
唔係Sashi就係Sakura/HaruP
跟住就Mio/Meru/Nako/Miku
今次繼續用返村外知名度唔高同村內人氣都唔高既Hana
我只能夠講HKT班營運都幾冒險..
繼續俾人黑

我諗如果唔係r到主題曲唱
9單主打可能係必然的恋人
其實はな又唔係真係好差
但有其他更值得推
要做到咁樣既話
以HKT來講

你呢個咪教世珠不動C理論
要做到咁樣既話
以HKT來講

有無巨有今年總選啲計出o黎既數據相
想知辣殺團無左彩姐跌幾多
件垃圾又有c做
捧下其他好過啦,又唔係冇人用

我覺得今次應該俾美久做 總選HKT第三人
其實我冇話覺得要揀邊個總選勁嘅人做先至滿意
反正hkt一向都唔係依住總選做標準去用人
但hana成績強推完都係咁樣
又唔係特別靚、有咩吸引之處
都比咗咁多機會佢,不如推下其他hkt潛力新人好過

好似握手好
要做到咁樣既話
以HKT來講

你呢個咪教世珠不動C理論

你睇清楚我講乜先啦
我list左成7個人名出來
又冇話一定要企死一個C
而家用返Hana就真係不動C啦
我寧願佢再冒險啲揀其他新人
頂多同佢雙C囉

奈子美久雙C
話說hkt個aki以前都係idol?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞