有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
突然諗起乃團三期有個好撚似阿醬

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

[img]http://www.joke.jp/kabegamiblog/maeda015.jpg%3Cbr%3E
[/img]同AKB時代比係有d似ge

完全唔似

日本小道唔係話原本有諗過佢做c
不過太似前田唔想重覆形象先轉走佢咩

等睇佢做民推c

乃團班一期唔走都幾難, 成班高質貨等住上位

生X理X生人霸死地

生O理O一早當佢無到, 就算白7 生田 MISA走曬, 仲有鳥, 星野南呢d 咁後生

鳥應該可以做ace掛
星野南應該都唔會點上到位
堀未央奈就頂生田 misa個啲位
我估

肥料其實已經跑出左
星野就......第一單就拍住生田二姑媽

我覺得星野南係最冇機會上位個個
以前未識乃團之前都覺得AKB啲人都幾靚
識左乃團之後覺得akb都冇乜人可以同乃團啲人鬥靚

我地用character 決勝負
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/28/220130_0fe8630fb9e04e528002461ba64e00fc.jpg[/mg]
仆街 見柏木twitter話下一場usj22/7就以為有柏木渡邊etc
Book咗機票酒店結果

嘩....騙局呀

柏木你呃得我好慘
我仲去唔去usj好 嗰日仲要星期六嚟

清去睇久保啦

乃團有聖母又有國民女友喎 嬴哂

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

[img]http://www.joke.jp/kabegamiblog/maeda015.jpg%3Cbr%3E

完全唔似

等睇佢做民推c

生X理X生人霸死地

生O理O一早當佢無到, 就算白7 生田 MISA走曬, 仲有鳥, 星野南呢d 咁後生

鳥應該可以做ace掛
我估

肥料其實已經跑出左

上唔到做ace 做下TOP都OK GE...始終個樣真係幾正, 係當年無啦啦肥到豬咁
出年集氣投比黑櫻

如果佢變番2.0ver就諗下啦

總選個下巴真係

不過我覺得珠櫻會好似指麻咁,話就話對決,實際贏成條街
變左吹奏46po
變左吹奏46po

呀豬媽日日苦呀西當中和下啦
出年集氣投比黑櫻

總選個下巴真係

唔好再提, 又諗起麻友年年比人屌打

花社長 白麻 飛鳥

聖母

咁48都有橫山由衣一樣係賢淑型

邊有得比
佢係慈母 人地係聖母 輸幾十條街
又咒禾珠 扣口德分-10
禾珠登頂做埋48g ace救世

永續centre

聖母

聖母走左啦,拎亡靈玩48出元神7 無得比啦

聖母

聖母走左啦,拎亡靈玩48出元神7 無得比啦

唔拎亡靈囉

生X理X生人霸死地

鳥應該可以做ace掛
我估

肥料其實已經跑出左

上唔到做ace 做下TOP都OK GE...始終個樣真係幾正, 係當年無啦啦肥到豬咁

我都覺得星野南幾靚

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

完全唔似

等睇佢做民推c

生X理X生人霸死地

冇做c好耐喇
福神先啱啱回歸

比個選拔位佢養老咪算, 今單一有人吹奏佢握手好左抵有福神位就打回原形

吹奏果個係我黎

嘩....老友,點解你吹湊親嘅都怪怪哋咁嘅,又大檸檬又杏兒仲吹埋生駒

幫幫手吹吹我豬

G巴係舊登仲叫緊神推珠理奈48果時你都唔知係邊度

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

完全唔似

等睇佢做民推c

生X理X生人霸死地

冇做c好耐喇
福神先啱啱回歸

比個選拔位佢養老咪算, 今單一有人吹奏佢握手好左抵有福神位就打回原形

吹奏果個係我黎

嘩....老友,點解你吹湊親嘅都怪怪哋咁嘅,又大檸檬又杏兒仲吹埋生駒

幫幫手吹吹我豬

唔好咁大聲,推珠會比人插,好似係

原來就係你,今日問你係舊登高倉嗰時,仲想話點解有人會叫神推珠理奈

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

完全唔似

等睇佢做民推c

生X理X生人霸死地

冇做c好耐喇
福神先啱啱回歸

吹奏果個係我黎

幫幫手吹吹我豬

唔好咁大聲,推珠會比人插,好似係

神推珠理奈48.........睇完都想笑
出年集氣投比黑櫻

總選個下巴真係

唔好再提, 又諗起麻友年年比人屌打

我自己都推麻友
希望佢出村順順利利有一日學院賞見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞