有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
其實如果prr當初係去46會點呢

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

其實佢同西野七嘅屬性好似,會唔會炒埋一齊呢

prr西面wor 西野七好似唔算西面

佢都唔閪?
不過無咁閪出面啫,因為無爸爸照住

佢唔係走柔弱路線架咩?

柔弱=敢怒不敢言=閪面(好似係)

飯開PRR都要講佢放落乃團真係差d, 講顏白麻太超班,仲有PRR個造型設計師成日比d 垃圾造型搞9 佢
乃團d節目主持真係好錫班女,テレ東音楽祭日村落埋去跳, 猥瑣岡田又係錫到濃, 反而bad boys 走左之後48好似無咩人理咁

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

佢都唔閪?

佢唔係走柔弱路線架咩?

飯開PRR都要講佢放落乃團真係差d, 講顏白麻太超班,仲有PRR個造型設計師成日比d 垃圾造型搞9 佢

講到好似成個日本都無人夠白麻砌咁喎

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

佢都唔閪?

佢唔係走柔弱路線架咩?

五官氣質迎合大部分人審美, 比較少死角同無明顯缺憾

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

佢都唔閪?

佢唔係走柔弱路線架咩?

有ge...14年麻友有得比,而家真係無,寫真賣20萬本好屈機

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

佢都唔閪?

佢唔係走柔弱路線架咩?

有ge...14年麻友有得比,而家真係無,寫真賣20萬本好屈機

mayu真係the one and only
睇哂46同48都冇一個有佢當年風姿
珠珠再C五年直頭萬劫不復

2014年全盛白麻

2014 全盛麻友

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

佢都唔閪?

佢唔係走柔弱路線架咩?

mayu真係the one and only
睇哂46同48都冇一個有佢當年風姿

自從總選個西面之後我覺得佢應該轉型會仲紅

佢應該唔會轉啦, 做左咁多年皇道, 一轉太risky

2014年全盛白麻

2014 全盛麻友

麻友win

2014年全盛白麻

2014 全盛麻友

麻友win

麻友win

高倉巴高登嗰個高倉係咪都係你嚟

唔怪得又係狂推大檸檬啦

佢好正

舊登椰汁係你?

唔係呀,我舊登無去AKB POST因為個面黑珠會比人屌

好似上年,我話禾珠冇第一好似掙玩具掙輸咗咁喊就俾人屌

咁都屌
冇睇46 啲成員係咪都正正經經咁

好似唔係
但放極都冇48咁癲

好似唔係
但放極都冇48咁癲

46D綜藝真係好撚悶

好似唔係
但放極都冇48咁癲

46D綜藝真係好撚悶

連班主持都怕咗,連串都唔敢串班MB
【私は去年のスピーチ時にあと五年いますという発言してだん、數えるとあと4回は出れるので、4連覇できたら指原さんの3連覇を超えれるかもしれない。可能性あるから、実現だらいいな、4連覇、目指せ4連覇】
【我在去年說過5年不畢業的發言,仔細算來還要參加4次總選舉,或許能超越指原桑的3連霸,達成4連霸,如果能實現的話那就太好了, 4連霸,目標是4連霸! 】

有幾多可以燈又唔打,好圖又唔洗點p, 角度又唔洗就都見得人...

唔緊要48唔主力sell樣

咪蠢囉

例如選伊豆田合格果班staff應該切腹自殺

咁乃團咪一樣有瑪雅
其實只要包裝得好, 有個門面係白麻咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團

下瑪雅好可愛喎

好似唔係
但放極都冇48咁癲

46D綜藝真係好撚悶

應該係48 玩得夠晒放
優叔同初總好玩得

2014年全盛白麻

2014 全盛麻友

麻友win

講真,麻友個樣主要係得男人鍾意...
仲要剩係可以走乖乖女路線
sexy少少都唔夾
出村好難發展

我都認為係麻友win.....不過真係WIN 一丁點

陽菜都唔夠佢兩個正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞