有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
唔知禾珠如果下年總選拎唔到第一會有咩反應

咪又係係咁嗌苦呀西,佢仲識講d咩

你要加油啊

你要加油啊

宣布拍AV,之後係AV奧斯卡登頂

你要加油啊

印象中佢好ipad

你要加油啊

冇樣冇身材冇演技邊個買

你要加油啊

印象中佢好ipad

青啲口味。。。

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇
珠珠好似歐陽峰想做第一想到short左

珠珠可能因為逆練葵花寶典

冇丁變有丁

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

第一隻應該點都破紀錄地好賣既

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

不了
睇三上悠亞唔好?

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

人妖團都有人睇啦,有咩問題

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

第一隻應該點都破紀錄地好賣既

拍30路定40路?
【私は去年のスピーチ時にあと五年いますという発言してだん、數えるとあと4回は出れるので、4連覇できたら指原さんの3連覇を超えれるかもしれない。可能性あるから、実現だらいいな、4連覇、目指せ4連覇】
【我在去年說過5年不畢業的發言,仔細算來還要參加4次總選舉,或許能超越指原桑的3連霸,達成4連霸,如果能實現的話那就太好了, 4連霸,目標是4連霸! 】

又high撚左野

下年櫻真係幫幫手搞掂佢

下年真係投櫻花算

g持櫻飯

不過我地連燈仔撐親都仆, 睇怕下年都係嬲嬲豬拎

睇個勢都似係

下年加埋46落嚟一齊玩,屌打珠理奈

係囉,叫埋46 可能一個長濱禰留都搞掂珠理奈

生駒都贏啦
突然諗起乃團三期有個好撚似阿醬

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

[/img]同AKB時代比係有d似ge

完全唔似
又咒禾珠 扣口德分-10
禾珠登頂做埋48g ace救世

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

未見過ipad 40路
應該可以做獨市生意

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

片入面係咁嗌苦呀西
突然諗起乃團三期有個好撚似阿醬

生田都似

但阿醬笑起黎真係好屈機

[img]http://www.joke.jp/kabegamiblog/maeda015.jpg<br>
[/img]同AKB時代比係有d似ge

完全唔似

日本小道唔係話原本有諗過佢做c
不過太似前田唔想重覆形象先轉走佢咩

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

片入面係咁嗌苦呀西

一邊屌一邊

你要加油啊

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

片入面係咁嗌苦呀西

買咗碟個D就真係要講苦呀西啦
俾個主題佢:偶像握手會百人斬
每個握手前都損下佢隻手指

聽到都扯旗呀

印象中佢好ipad

佢拍AV真係有人會睇

個樣老就老D
不過四十路都有市場啦

片入面係咁嗌苦呀西

一邊屌一邊

屌笑到仆街

笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞