有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike

high tension我ok
小嶋個隻就唔得
48單呢隻唔理救世珠尚可接受

High tension完全無內涵可言既一首歌

prr同娘娘畢業單真心好難聽。。。

都走啦,比咁好佢把撚咩←肥秋話

畢業歌除左夢之河,印象中都唔掂

我覺得畢業歌嚟講Prr首Better同川榮李奈嗰首都幾正,夢之河直頭神曲

作為醬飯睇親夢之河都會眼濕濕

連我呢個大島優子畢埋業先入坑嘅飯睇阿醬畢業con唱夢之河都會眼濕濕

其實我唔太敢loop mb畢業歌 真係會頂唔順

等聽麻友畢業歌

46應該揾錢D

一團人數少咁多,但job 廣告多過48g 好多

咁班女真係高汁D嘅

為咗增加禾珠post流量,歡迎討論埋46

不過,人妖團嗰位巴打就算啦,放過我地,ok

其實美音都同飛鳥同級,可惜48唔識包裝

以上個人意見,乃飯勿插

美音做眼鏡娘仲正 睇過SR
我覺得 可以遮到佢個厚唇

美音同鳥比真係差d.....鳥行dark 路線真係正到爆

鳥可以sell埋女飯,拍fashion 化妝品廣告,美音唔得

咪就係形象/包括問題

48 = 宅
46 = 潮、型、靚

罪大醒過AKS好多

包裝既質感真係差好遠
46包裝到d人設幾有好感, 又文學少女又乜又物
48感覺硬係.....粗糙d

4648出名果兩位文學少女都出左事

有幾多可以燈又唔打,好圖又唔洗點p, 角度又唔洗就都見得人...

唔緊要48唔主力sell樣

咪蠢囉

例如選伊豆田合格果班staff應該切腹自殺

另類美,你識條鐵咩

泰國團 1000% MATCH !!!

成日太古見到既日本BBA都係咁既樣

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

鳥可以sell埋女飯,拍fashion 化妝品廣告,美音唔得

咪就係形象/包括問題

48 = 宅
46 = 潮、型、靚

罪大醒過AKS好多

包裝既質感真係差好遠

人設阿ma, 迷得耐idol都心照架啦

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

咪就係形象/包括問題

48 = 宅
46 = 潮、型、靚

罪大醒過AKS好多

包裝既質感真係差好遠

46個個都唔係好大鑊姐

high tension我ok
小嶋個隻就唔得
48單呢隻唔理救世珠尚可接受

High tension完全無內涵可言既一首歌

prr同娘娘畢業單真心好難聽。。。

都走啦,比咁好佢把撚咩←肥秋話

畢業歌除左夢之河,印象中都唔掂

我覺得畢業歌嚟講Prr首Better同川榮李奈嗰首都幾正,夢之河直頭神曲

作為醬飯睇親夢之河都會眼濕濕

連我呢個大島優子畢埋業先入坑嘅飯睇阿醬畢業con唱夢之河都會眼濕濕

其實我唔太敢loop mb畢業歌 真係會頂唔順

又會諗番起巨蛋con,成班神七喊到
其實如果prr當初係去46會點呢

做model
跳舞唔洗笑
唔洗口才

fit 晒

其實佢同西野七嘅屬性好似,會唔會炒埋一齊呢

prr西面wor 西野七好似唔算西面

佢都唔閪?
不過無咁閪出面啫,因為無爸爸照住

佢唔係走柔弱路線架咩?

柔弱=敢怒不敢言=閪面(好似係)

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

咪就係形象/包括問題

48 = 宅
46 = 潮、型、靚

罪大醒過AKS好多

包裝既質感真係差好遠

46個個都唔係好大鑊姐

體現到sony阿頭隻手遮天, 踩上文春總部講數既力量

有幾多可以燈又唔打,好圖又唔洗點p, 角度又唔洗就都見得人...

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅
其實只要包裝得好, 有個門面係白麻咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團

其實鍾意正統idol都唔會搵48g啦

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅
其實只要包裝得好, 有個門面係白麻咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團

照妖鏡

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅

[img]http://i.imgur.com/Z6ywmum.png[img]

其實只要包裝得好, 有個門面係白麻西野七瀬咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團
方丈sorry 係我錯

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅

照妖鏡

死肥秋而家極度偏心46

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

你條撚屌好心驗眼啦
又話杏兒正又話大檸檬正都唔知乜野眼黎

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅

[img]http://i.imgur.com/Z6ywmum.png[img]

其實只要包裝得好, 有個門面係白麻西野七瀬咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團
方丈sorry 係我錯

你死啦

死肥秋而家極度偏心46

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

你條撚屌好心驗眼啦

咁咸魚白菜,各有所愛啫

咪蠢囉

咁乃團咪一樣有瑪雅

其實只要包裝得好, 有個門面係友香咁既lv, 其他選拔唔好太樣衰都打造到所謂大小姐團
方丈sorry 係我錯

你死啦

大小姐黎講當然係友香(無圖del曬)

死肥秋而家極度偏心46

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

你條撚屌好心驗眼啦

咁咸魚白菜,各有所愛啫

唔記得利申:唔係話大檸檬同杏兒係咸魚同白菜,勿插

死肥秋而家極度偏心46

46應該揾錢D

咁班女真係高汁D嘅

以上個人意見,乃飯勿插

你條撚屌好心驗眼啦

唔好鬧交啦,秦國48都有飯啦

無鳩嘅飯撐有鳩嘅團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞