有無人好憎松井珠理奈(18) 意外にマンゴー慘慘珠掉C苦呀西

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
出年集氣投比黑櫻

如果佢變番2.0ver就諗下啦

總選個下巴真係

不過我覺得珠櫻會好似指麻咁,話就話對決,實際贏成條街

唔好再提, 又諗起麻友年年比人屌打

我自己都推麻友
希望佢出村順順利利有一日學院賞見

可能要等到佢40歲
出年集氣投比黑櫻

總選個下巴真係

我自己都推麻友

可能要等到佢40歲

佢d 演技有排浸, 陣AKB好難洗走, 反而PRR 演技真係唔錯
出年集氣投比黑櫻

總選個下巴真係

我自己都推麻友

可能要等到佢40歲

佢d 演技有排浸, 陣AKB好難洗走, 反而PRR 演技真係唔錯

prr新劇做壞女人係咁要大面bb洗錢

總選個下巴真係

我自己都推麻友

可能要等到佢40歲

Prr個樣好黑人憎好欠打好八婆feel
成日都好想大巴大巴咁摑佢

如果48重用禾迷路46邊惡得出樣

總選個下巴真係

我自己都推麻友

可能要等到佢40歲

愈西愈正wo

我自己都推麻友

可能要等到佢40歲

愈西愈正wo

唔係西面
係有種八婆feel
好似啲面前笑笑口轉身講壞話 份人好假好扮野個種女人

btw有樣野觀察左好耐
鐘意miruki既比較大機會鐘意miru
鐘意山本彩既比較大機會鐘意夢莉
(好似係)
利伸:前者

btw有樣野觀察左好耐
(好似係)

前者

前者

btw有樣野觀察左好耐
(好似係)

雙miru雙C就是世界最佳風景
入山完全唔靚
成日覺得好似男人
AKB係呢幾年內既重大投資,基本上可以話係全都係失敗

轉貼
AKB這幾年主要是毀在5個人身上:帕婊,臭腳,027,入山,黑丸。

以帕婊為首,這幾個人真的太坑了。
如果拿NBA的貢獻值來衡量的話,這幾個人應該是倒數前5。
現在帕婊和臭腳已經拿滿資源拍拍屁股走人了。
入山總選握手都不參加,號稱美顏卻寫真暴死。其實帕婊也一樣,很多人吹顏好,寫真書銷量卻進淋逼。真不知道“美顏”在哪。
027萬年扶不起,連續3年圈外後,又連續3年在32~25之間晃蕩(考慮到這3年前面畢業了N多人),說她原地踏步已經客氣了。
黑丸的資源吊打同期,總選成績被須田和BBQ吊打,現在連T8小鮮肉都比不過。
當然還有大和田之類的“續命5年”的笑話。
綜上所述,AKB在12~16年期間的所有重大投資幾乎是全部失敗。白白耽誤5年。
續命5年?斷命5年!

呢篇講得幾好,AKB基本上戰略性地完全失敗,放資格落邊個,邊個就收皮
而家黑丸仲要學PRR&川榮走佬

麻友友依家都要畢業,本部仲可以靠邊個,新血真係諗唔到
真係唔好同我講岡田/高橋朱 根本唔係ACE既氣牆
本身潛力超新星向井地總選又收左皮

HKT即戰力有黑櫻 ,潛力股兩隻:田中美久,矢吹太子,勉強可以仲捱多5年
SKE有個救世珠係度,廢事提
NMB更加唔想提
NGT唔熟,靠荻野由佳?(還請NGT達人答下)

拿老老實實, 當年最紅個時係無HKT SKE NMB ge....抽起曬救世珠 山本彩 櫻 去本家我認為唔差得去邊.....元神7 如果一人一個團真係未必咩得起,但夾埋就好勁
入山完全唔靚
成日覺得好似男人

3/4年前幾靚,依家劣化到

依家咪同個名一樣成座山咁
NGT 官推本來係加藤美南
但第一首歌C轉左高倉
出道CD 因爲中井在SR人氣高,轉左中井
總選又比荻野 本間殺左出黎(先唔好計有冇bug)

加藤美南應該會愈黎愈肥

唔緊要48唔主力sell樣

咪蠢囉

例如選伊豆田合格果班staff應該切腹自殺

另類美,你識條鐵咩

泰國團 1000% MATCH !!!

成日太古見到既日本BBA都係咁既樣

佢真係好似大嬸
但第一首歌C轉左高倉

加藤美南應該會愈黎愈肥

練體操減肥
但第一首歌C轉左高倉

而且中井握手賣得
btw ngt 仲有2位大齡美人 西潟茉莉奈同山口真帆
希望有日見到美南可以企到單曲c 佢性格好好講野又大方得體

等睇佢做民推c

乃團班一期唔走都幾難, 成班高質貨等住上位

48都大把高質囡囡上唔到位
你望下禾珠

48真係唔好提, 資源放錯曬搞到依家咁.....

佐佐木優佳里已經係高汁,但係上唔到位

江口愛實

教主正呀

有樣有波有天氣

多謝支持我條女
但第一首歌C轉左高倉

而且中井握手賣得
btw ngt 仲有2位大齡美人 西潟茉莉奈同山口真帆
希望有日見到美南可以企到單曲c 佢性格好好講野又大方得體

西潟第一...美男第二...其他隨便.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞