[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
譚美加利雲?
列斯都似既 前場逼搶
4年肥約 唔知值唔值得
如果買到夠班嘅後生中鋒仲使乜簽老將
而家一係就睇我哋唔上眼(Haaland)一係就球會唔想俾太大嚿錢(Nunez)
到真係肯嚟球會又嫌人唔夠班(Isak)
夠班嘅後生中鋒俾祖記買左
驚用殘左 英超兵黎到西甲都好似腳軟咁
老實講仲要開四年約好癲
✍ (ARAÚJO): Barcelona and Ronald Araújo's agents will meet in the next few days.

• Barça's offer is almost €5m net per year for 5 years.

• Manchester United and Liverpool offer €8m.
#FCB 🇺🇾

Via (🟢); @moillorens & @samuelmarsden [espn]
呢件覺得有機會後上反cup夏撚
夏撚踢法太易傷
同班免簽新兵一樣 4.5+1.5唔過份
5m仲可以加少少
真係要8m就 goodbye and thank you
利雲真係來巴算唔算雙贏?巴需要嘅世一中鋒,應該重玩到兩年,西甲三強都重新練緊兵,暫時巴最明朗,真係擔到大旗搶到個西甲,好運啲拎個R聯,人氣話提直線上升,趁美朗重沉緊,夏撚包皮又換班,駁盡呢一兩季,親手拎個真金球,好過留係啱啱換完管理層又柒下柒嘅拜仁啦
簽1,2年既話fit好多 但好似係4年
ferran meyang adama
前題改一改佢個踢法先 巴既人腳唔似多仔咁
唔洗佢咁多單打獨鬥 有供應
加上西甲節奏偏慢同無咁體力化
係幾岩佢踢
係羅白要走
特警頂多留多年教下班後生 得閒上場幫下手 差唔多退啦應該
係巴退岩岩好
之前對多仔我記得佢哋密密針得好勁
巴塞幾時有對過多仔
對上一次好似已經係19年

記錯
密密針嗰個係包皮嚟
夏撚有同foden密密針

真巴
唔係話利雲廢
但係今年34歲仲簽多4年真係有啲危
簽2年短約一定支持
一係就4年約但係最後2年低人工
真巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞