[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
重點
今年完定出年完?
隻腳生蟲 撚識射波
唔好簽夏撚啦 咁嘅價錢
所以咪要去RM
AZP完全唔撚想要 唔明點解會想買
真係好耐無見巴塞d 簽人咁撚中point
個人黎到踢唔踢得出水準係睇少少運氣,但起碼買岩位先
基沙文個d真係未落場已經知唔會夾到,個時仲要美斯都係度
真係好多年未試過咁期待隊波會點樣
Agger
Mbappe’s priority is still Real Madrid, who’s leading the race and waiting for him to sign. PSG are still fighting, Barça aren’t in the race. @FabrizioRomano 🇫🇷⏳
https://twitter.com/janaagefjortoft/status/1507651750060335109?s=21
拿狗出曬醜
咪死追夏撚啦
一係raphinha+nunez
一係salah
萬金油踢一兩季OK
可以帶下啲後生
唔好要沙拿掛 感覺黎到變古仔

搵返d似巴踢法嘅球隊買人算
咁raphinha+nunez 啦
啱晒xavi玩 raphinha 廢托拉邊
Nunez南美9號仔
Leipzig are not happy with Ilaix Moriba. They believe that the player is very immature and they don't want him to play for the club anymore. [BILD]

當日J佢嗰班
咁不如留特警黎帶
又唔覺佢踢到巴塞閘 中堅下季 A4主席天神加閪亞
何必出多份人工買佢
當日係樣衰派vs puig派
而家兩個都差唔多咁款 打和
迷pedri黨或成最大然家
到時變陣打三中堅就有佢用途,巴應該冇人打右中堅打得好過佢
Also ok雖然Nunez應該都要ard 75m但係人工低
特警既防守踢唔到歐聯 佢踢到
Mazraoui 好似俾拜搶咗
唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞