[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
比左機會collado先 都成23歲

阿羅祖值四千萬 素屍值一億
咪玩啦
一定睇潛力同實力
仲玩資歷
佢都未比過機會唔得就直接賣
講真係掂就唔會23都未有機會
依家租左出去都唔見踢得幾好
佢同pubg同期 本身攻中黎 pubg係b隊仲sharp過佢先轉打下翼位
本身今季升一隊但reg問題 我覺得俾一季機會又ok嘅 但覺得佢唔係Xavi想要個種翼 中場更加冇可能有上陣
Yes 好似冇位了
❗️BREAKING NEWS : Barcelona have signed Noussair Mazraoui.

— SPORT
快撚到
— SPORT
沙蛇奪命追魂call又贏
係咪代表dest/特警其中一個要走
拿狗心諗我咁辛苦俾人鬧到隻狗咁先搞掂個薪酬架構 你兩條𡃁仔而家想搞串個party
如果我係拿狗都最多只會俾略高於kessie嘅人工 唔要就躝
Dest要留啦,進步得好快
如果學得識傳中就好了
Yes不過我覺得拉鋸下好正常,而且好似話國際賽後先再傾而家話拒絕嗰啲都係fake news (didn’t fc)
咁不如dest做alba後備
右閘alves+mazraoui
再下一季alves退休就買個左閘
右閘dest+mazraoui
Barcelona have offered Robert Lewandowski a 4 year contract until 2026. Barça want to sign a star player, and his signing would not be as financially complicated as Haaland's.

The club have promised the player that he will be the leader of Xavi's project.

— SPORT
仲J DYBALA 古2.0
又係除非減好多人工過黎先算 經過前幾年仲夠薑鳩簽球星?
簽到利雲真係好j
你個名
Dest下季正路會留 近期進步快
同埋A8最多都係踢埋下年
33碎
我地岩岩都簽左個38歲右閘
利雲Keep得咁好真係抵屌
一定勁過Dybala 沙拿先
佢依家淨係差crossing 但依家隊波既踢法又唔太用到
右面多數由翼做爆破落底傳中 唔玩cut in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞