[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
如果係防中
其實都缺人
不過唔知係乜位
Fati打邊應該好啲

廢托打翼冇話咩大問題 就係唔夠勁 打返中間學卡雲尼/so9果種會好好多 練好射術就屈晒

Fati都係邊好啲 突破力强 自己識內切入波唔難 希望唔好變玻璃就得

不過最近明顯腫咗 唔知係肥的大隻 唔好影響到速度就得
前邊費托好似左右都得
如果fati 順順利利打到 就費托加pedri係右

如果唔得 睇落最平都係續丹 起碼5年1億內搞得掂

而fati 直接打中 好似唔係咁易
如果羊係到 我揀羊先
除非羊跌得好快
係好廢 又係傳控波型後衛
Barcelona continue to have Noussair Mazraoui on their shortlist of right-backs, but they are aware that his signing is more complicated than weeks ago since Bayern Munich have made a powerful offer. [md]
呢兩年天神勁到癲
速度算中上 唔太差 快過big gay 同加閪亞
之前都傳過基拿比 依家收晒皮
咁勁咩 我聽身邊d車狗like 黑撚多過like 佢
Pique應該留多季
啱啱先話嚟緊接見三大長老傾下季減薪
另外過幾日見羅白傾續約
天神加A4 Eric造波嘅後備 再要多個快嘅後備?
佢兩個可中可左 自己走位啦
Roberto Goodbye and thanks
Rudiger勁好多但係天神都幾好的
A4 + Christensen 嘅組合好似唔夠aggressive上搶同守高波weaker,不過後者係因為主席守高波勁姐
最主要係高波 巴塞呢10都唔知輸幾多高波
A4問題係無乜經驗
企位同補位意識普通
要個有腦既帶住佢踢
硬件基本已經頂尖
Agree this快啲續約!
佢硬件岩去標波
快㗎喇
Vidal冇得打wc
續689嘅話沙蛇即刻變沙狗
其實有個隱患
天神fit都係fit喺三中堅體系入面
有d擔心踢雙中堅嘅佢
廢托打翼勁啵 走位切入盤球過人佢都做到
練好射術佢前場打咩位都勁
Yes but免費是但
rudiger都係免簽不過好似冇傳過
係咪因為人工同埋29歲?!
人工啦中堅29 ok la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞