[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Pedri 唔似小白咩 點解仲要加到好似影嘅感覺落去

以前小白同佢 有個美隊前面插入起腳

但而家巴都冇一個人做到美隊個位
有插就冇射門腳 有射門腳又唔識前插
Abcde
我諗呢個純粹xavi作為一個現象級中場比佢既advice 原文都係對pedri好滿意 唯獨呢樣可再改進

減少非必要既touch的確會令條中場run得更順 mistake更少
Pedri 如果做到10號位 隨時有資格問鼎球王
我覺得有得必有失

10號球員負責太多嘅工作
分波同埋射門,兼墮後拎波。

無10號球員下,好似而家咁個個都做到,射波,分波,入禁區搶點,仲有效率。
Abcde of coz
睇沙維點汁 反正見証左一次奇蹟
信沙維
汁波仔
pedri都話上腳
沙維以前練波會唔會屌鳩小白上腳
to help picking up balls around the training ground.
依家巴反而對泊巴士打反擊果D先67 對攻反而唔太大問題
佢應該唔係呢類
巴對攻一直都ok
係輸防守慢同俾人死守
而家沙維2翼拉到咁邊 睇落係易咗入波
年糕同你係B隊是但抽隻翼上黎試冇乜分別
又妹又慢 用佢不如練ABDE
Agger
Abcde更快更好扭
Pini Zahavi is in permanent contact with FC Barcelona & PSG for Lewandowski; they are serious about signing him this summer.
@cfbayern [🎖️]
Fake
Azp extended contract until June 2023
Ok la if we get Mazaxxxx
Haaland was truly amazed by Barça's performance in El Clásico and verified that what Xavi had explained him was absolutely true.

Barça's bet for Haaland is more sporting than economic. He will decide his future soon.
[Diario Sport]

無限loop
西班牙 德國同組
驚閪咩 德國小組出局啦
英格蘭易撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞