[歐霸冠軍後上重奪西甲]巴塞隆拿球迷討論區 (424)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Kane maybe but impossible
不過現階段唔係必需要有巔峰嘅世界級ST,有咗都未爭到歐聯加上又貴年紀又近30
Laporta: “Option for Messi to return? I haven't received a message from Leo or his entourage. The truth is, we don't think about it. We are building a young team, with some experienced players. Leo obviously remains Leo, he's the best but that's not planned.” @ActualiteBarca 🔵🔴
拿狗好撚仆街咁講野
如果一早同人講唔續都仲可以去曼城

好心你啦,
每個人都會老..
就算係笑峰,
都唔應該係巴迷把口講出黎啦吊...

蘇9 已經係隊史最強9號,
強過哂eto o, Henry, villa..

你去笑一個為巴塞賣命一生既 真巴.. ,
其實同笑緊 年老美斯 係笑鋒係一狗樣..

本身大雄果班都夠賤,連巴迷把口都咁樣?
會唔會係你認真左
我好respect so9
講下笑make下joke姐
波台每隊球迷都係咁玩架啦
唔好咁認真啦
有生之年都唔會見到老美係魯營退休
Will go inter Miami I guess, after World Cup
Dllm拿狗真係
建議你Facebook巴post 可以搵到同你咁大愛左膠嘅人傾波
拿狗:畀你去鏝踢得起兩三年咪即係玩自己隊波
你又左乜膠?

好撚好笑,
我睇左咁耐巴區,

呢度有唔少人後期係真心笑鳩 蘇9冇用..
話哂自己legend.
簽卡古我寧願博下譚美好撚過
難但想見
想有xavi級數,行球場一圈
得罪講句呢四件加派飯都係廢嘅,但就驚拿狗簽唔到頂級就求其簽一件頂檔
嘥錢事小呀我又冇份嘅,浪費上陣機會先係問題
是,依五件不如唔好簽
2+3+4 都唔夠1多
所以佢點都係拿狗
拿狗食屎啦
個頭放風話簽差唔多大既利雲 又azp 而家講young team

簽得返既話messi>all 夏撚包皮都係咁話
你肯定而家嘅美斯啱巴塞?
唔肯定
都唔肯定其他球員岩唔岩
單純球迷角度睇就係想佢返黎
想佢襯而家仲有貨係巴踢多2年正式退休
佢後期真係廢同冇用
So9 美斯真愛巴塞
尼馬就唔知了
屁馬點都唔係愛巴塞啦 愛巴塞當年就唔會咁走啦
佢留巴塞
美斯喂佢波都拎埋金球了
入到下波既都 間唔中都有神來之筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞