[Netflix] Drive To Survive 第四季討論

442 回覆
15 Like 2 Dislike
應該要攞一集講康打囉
唔係講笑

Drs 個製作班底好似會幫Apple 拍咸紀錄片
日本有拍
講HONDA最後一戰
Apple = 想整車
Netflix = 想入自己default app落大車廠啲車機
Mercedes = 想吸Software人才

大家利益一致
希望全世界知道康打今季幾威水

順便叫美國康打唔好整柒Integra 同 NSX

荷蘭站同墨西哥呢D主場車手站唔講
咸係銀石又講成集
銀石要幫咸平反嘛,拍到51G佢冇錯,仲好慘咁比FIA罰10秒
重點係成個製作部冇人睇F1
所以你講既所有實際賽車相關/鬥車成份個D
全部都唔會出現

佢地每集pick一條線黎講drama 就係咁多
唔好期望咁多
角田果集本身幾好嘅,不過Ocon果part隻字不提大頭守車,真係ON9到震

老實講,睇返F1 official channel d精華片仲好睇過DTS
我諗DTS可能剪到一個沉悶嘅賽季戲劇性少少,但上季咁精彩佢反而搞唔掂
咸狗incredibly clean driver
笑撚到我仆街
即俾話C朗好有球品
從來唔插水抽水
屌佢老母睇撚到嬲 銀石個集隻死黑狗同佢隻含撚黑記
撞鳩人吹撚到爭勝心強
賤種又拎黑人光環
有邊季值得睇?
當劇睇冇乜問題,唔好當記錄片就得喇
老實講 聽完恩能講williams個集走去睇
的確係幾好睇
最主要無乜喊狗
真心
講威記個集值得睇下
素素未被人閹前既最後畫面
但佢好似係歸類做紀錄片
所以我覺得佢咁樣係好有問題
因為根本係誤導緊人...
有信心但冇車揸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞