[Netflix] Drive To Survive 第四季討論

442 回覆
15 Like 2 Dislike
Team order let Hamilton pass
https://youtu.be/wYUuF--OQs0?t=292

無避車處咪自己 cut
Don’t fight with Lewis
MAFIA approved Hamilton cut corner

仲梗硬剪左段話咸係abudabi有give up 優勢
俾max近番
邊到搵啲咁既對話番黎
成個白痴仔不過 F2 Rookie to P3 兼 4 個pole

踢走咗升邊個上來?Lawson 定 vips?
This is foking madness

仲有Reddit已經話緊Will Buxton講啲阿媽係女人嘅嘢
toto 同佢老婆出鏡仲多過啲下遊車隊
Benz 洗撚 survive 咩
究竟比咗幾多錢洗白
Susie Wolff 啲英文聽得出係蘇格蘭人,不過都算易聽
當年Colin McRae嘅英文真係要好俾心機聽
Btw
McLaren-Mercedes 係平治戰友
Williams-Mercedes 係平治契弟

Alpine嘅Ocon係Toto Wolff私家雞

全季除咗Haas同角田其他全都係平治系嘅material
因為第一季個2隊都唔俾佢拍
冇野寫
唔知邊度睇到哩個紀錄片
要平衡下
其實整整下可能好多隊唔多想開俾佢拍
或者拍左但係佢最後CUT Q 晒
用成集幫士鞭起機,洗左幾多錢
今日睇第一集
Netflix啱啱開始做streaming = 「Netflix and Chill 好型!」

Streaming war = 「全世界冇一間夠格做一哥 全部都係垃圾!」
新接觸F1唔識睇想請教下

有冇人可以解釋下依下點解係咸唔啱, 因為佢似係俾verstappen撞到先飛到cut corner?

依下同silverstone ham係後面撞verstappen又有咩分別?

silverstone ham係後面撞verstappen
同verstappen係monza撞ham又有冇唔同?
睇完全季十集Alfa 可以係一個鏡頭都冇 點解存在感可以低成噤
「我個仔咁撚廢肯定係你哋班人逼害,無理由車神個仔舞得掂部垃圾我個仔唔得」

今季佢收皮好感動
牛奶覺得四慢廢算唔算
會唔會好似Max咁唔肯拍Netflix
Aston Martin 都無
四廢真係慢呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞