[Netflix] Drive To Survive 第四季討論

442 回覆
15 Like 2 Dislike
平治俾左幾多錢netflix
懷疑netflix班友係咪同牛奶有仇,季季都特登寫到佢同隊友不和
編劇覺得同車隊都係競爭對手所以一定不和
咁又未必
我覺得fd底都可以保持競爭心互相進步
唔一定要恭恭敬敬客客氣氣

Netflix就係想突出競爭心,依個係公司取態
調返轉頭外人睇f1只會覺得咸蛇玩哂
好似以前西甲皇巴咁,勁到玩哂
同時間外人又覺得西超
但了解多左又可以鍾意華倫西亞、維拉利爾個d
係我地華人文化先覺得fd底就唔可以mean

返返黎f1就係其他隊都有睇頭,唔一定全部鍾意冠軍
更何況咸蛇…
你睇下haas年年都炒車,睇到我想捧Guenther
想場場睇佢有無炒
我又覺得如果抽離當自己無睇過上季/唔係資深車迷其實幾好睇,我自己上年場場五六日睇晒,比賽Live感受過果份刺激又真係好難係DTS搵番,不過拍到八戒Silverstone撞Max出去係皇者回歸真心on99
Pierre 上podium, 穩定得分唔講
Vettel 幫AS得分上pod又唔講
大頭守車+幫on9con拎第一+自己上pod唔講
Kimi, 耶穌最後一季 唔講
牛奶衰自己冇第一 唔記得有冇講
Checo 新隊 介紹下,幾場守車 拎第一 唔講
垃利有新隊友 今季表現 拎best of the rest 唔講

上面個啲有啲夠開一集/半集 乜都冇
淨係講toto vs Wolff +咸9洗白

真係好L浪費
DTS講到威記新人事新作風勁有希望
諗起NETFLIX 拍晒當年佢地去到巴塞連車都未有
太子女自己做埋送貨車D parts去garage
出唔到車Paddy Lowe 就話乜都唔關佢事

換左人渣FIT緊係要拍到好有希望好大對比
純粹 healthy competition體育競技就係要鬥架啦
睇到咸狗話自己冇撞過人
公平鬥車 笑撚左
屌 今季真係做得最唔好睇,kimi 揸左成20年退休竟然一個訪問都冇,經常2集講一個分站,然後又無啦啦半集跳咗三個分站,西班牙國防部長上身個段咁撚好睇又唔剪埋落去,卡塔爾Alonso 隔咗咁多年再上頒獎台又唔撚講,tell Esteban defend like a lion 呢句咁撚型又剪唔去。
不如季開始唔好叫Drive to Survive,叫 Red bull vs Mercedes-Benz 算數啦
睇L佬,00後個d 仲好睇過今季

DTS S4垃圾
叫All In or Nothing: Mercedes AMG Petronas Motorsport
第三集好睇銀石贏返
直頭叫 The robbed champion 算啦,成套講到黑平係受害者咁
我咸好型
隻死韋狗後轆撞我咸前轆真心勁茅
應該要罰格停賽

上年最後個場又係迫害
死咸狗

醉愛。鹹爺
邊個贏唔贏輸唔輸無所謂
最緊要係有花生食
第三集去到最後睇唔落去
唔記得食血壓藥先睇,睇到廁所狼同咸狗D偉論,血壓直線上升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞