[Netflix] Drive To Survive 第四季討論

442 回覆
15 Like 2 Dislike
ocon個集講到佢靠自己奪冠
完全無提過alonso
明明自己個仔揸唔掂架車又威脅cut sponsor ,十足丁蟹咁人地咩都係錯,要全世界遷就佢地
真係有錢就係任性
應該學人地stroll嘛

不過被制裁現在可以慳番
stroll 應該要多謝士鞭家族, 直頭幫佢洗白左
幾個彎食返住咸蛇
兩個換黎換去
之後臨尾又安全車
真呀 Pierre上pod嗰場幾好睇last lap正到
俾5分鐘我J下佢interview都好呀 點知係跟Yuki嗰集出幾句
其實㗎車冇爛冇咩特別事情 揸住㗎benz要從p20追到上pod係基本
假得黎好睇
吹佢唔漲
和牛我就唔覺佢負,只係好似中學雞燥底鐘意講粗口,平時鐘意打機夜訓那類,所以領隊就要和牛搬去意大利集訓,收心養性,下半季就開始好左。

而spin 就一直以來都只係屌架車唔掂,唔focus 其實係自己唔掂「點解密瓜仔架車咁勁揸得咁好,點解我架車咁廢去唔到佢個速度,點解佢架車setting 口我setting 唔同,我都要佢個setting,再係咁我叫我老豆抽走贊助」呢條友先係負
人哋係地道美國加州本地公司

Netflix都有啲同鄉嘅意思
調轉睇其實和牛真係好癲,咁既 work ethic 都咁快殺到上黎 F1
真係天生快既車手
即管睇下今年佢可唔可以 keep 住上年季尾個勢同 gasly 鬥過
Pierre淨係得訪問同圍牆啲互動
明明上季佢勁consistent,跑Q又穩定,差唔多場場有分拎

拎podium守leclerc嗰幾個灣播都唔播下
咁撚精彩既一季,竟然可以拍到咁撚悶
發覺原來除咗咸狗成隊平治都好黑人憎
係咁將平治變到受害者 射人出去又唔提
壽司狼
日本網話重有角田2世
又係HONDA育成之後過去RED BULL
諗起法拉利果個PR 阿嬸
好似公司做左好多年乜野都關佢事既阿姐
睇完第四集覺得spin俾人解約係抵死
Netflix 幫到盡啦,sochi 雨戰佢早換呔 unlap 返自己個段
拍到佢不斷排名提升咁 唔講以為佢 P8,9 左右完賽
唔通同鏡頭講佢係垃圾靠運靠車咩?
好悶
可能完全冇睇過f1嘅人會鍾意?
知哂成季發生咩事就會覺得好funny 囉好多位
netflix到底有幾鐘意妖魔化redbull
DTS 真係睇HAAS 同嗰季netflix肯跟既車手故仔就算

比賽內容返去睇f1 啲highlight仲好睇過佢
成季拎黎俾平治洗白自己
怨婦紀錄片吖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞