[Netflix] Drive To Survive 第四季討論

442 回覆
15 Like 2 Dislike
換呔都有假,換黃岀白
佢唔接受Netflix 訪問
因為佢覺得啲Netflix 係假
可以係Google 打佢個名加Reject Netflix 睇點解
咁主場都唔係話佢吹水嘅 佢熟悉嘅地方預判呢啲有優勢 如果俄羅斯佢都做唔到嘢 咁佢真係連揸F1資格都無

Cut 咗好多精彩畫面
好垃圾
Kimi影都冇
AS乜都冇
Checo得個1/100
浪費
好精彩呀,用唔同剪片方法
播咗monaco, monza 呢幾場好多次,整咗幾個EP出黎,有得keep 住回味
睇完有d迷VB
希望今年有好成績
近年先睇F1
建議睇番2016全季精華
第一季搞到變奸角咁
重肯授權俾你播片段已經好俾面
啲edit同cctvb有得揮
又係cut頭cut尾胡亂剪接
就係為咗想做到佢想要嘅效果
最離譜係啲radio亂鳩cut
錯嘅
成套拍到Max係超級毒撚 搞到佢好似只係Horner 隻棋咁
大頭今年咁多精彩 又係乜都冇
Checo 啲防守 同佢個次冠軍又係輕描淡寫
Vettel, Pierre 上pod又提都冇提過
垃利又冇乜story

都唔知佢拍緊乜
記得上年Alpine 兩個有幫車隊守一次
大頭守嗰段勁好睇
今年Checo跟本好好拍,由贏左場車到上季中段低潮再到後面反彈,成集講佢都得
都係假架
站站一樣footage tune個天色都係第四盞死左幾粒細燈
講ocon拎冠好心睇下大頭點頂咸啦, 同隊友又老帶新又一個兩屆wdc, 講開咁樣skip 都有

kimi 退休一個鏡頭都唔值

好在checo 最後都有講下佢點頂

不過反正重中之重係咸狗手車好乾淨, 最後一場輸得好唔抵, 成季好多錯誤都只係輕輕帶過少少(好似得冇換軚一人起步, (但英雄式上番pod), 同禁錯掣冇入彎(當左係1,2之爭既小插曲))
唔明點解on9con同角田擺埋同一集
https://www.youtube.com/watch?v=5mOiWY2SW5M

唔sure係唔係應該放呢邊
"Fan made video"
如果無on9con我覺得成集會好好多
btw和牛值得拎更多
同俄仔差唔多
共通點都係兩個好負
旁人睇落就瀨三瀨四咁
佢好撚慘
季季都有個炒車手
但睇佢講野又唔負面
好能認同
人地都係講下improvement佢已經跳哂掣
個老豆又寵佢

不過做到有錢仔我都想咁有傲氣
HASS 個個Season 都多鏡頭
不過真心英式口音好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞