【豬豬大個女】歡樂馬介休討論區(21)香港分部

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
躝啦
係囉,洗唔洗踩到咁黑gap講過好多次華浚係佢好兄弟
so sad有無人知佢轉左去邊到做
其實明明都係節目效果,就係因為佢哋熟先會互相唔介意咁講,唔明點解可以放到咁大
+1
馬介休都特登整左個誰敢來約會,唔通又係笑黑gap咩

佢地玩左咁多年,應該知邊啲笑笑得邊啲唔笑得
硬係覺得出面嗰班好少睇
老實講完全唔覺得條片有咩大問題 個效果出嚟仲好笑
睇完d留言 似係其他kol d fans以為華浚係厹所以踩鳩佢
講真話觀感唔好係條片留言咪得囉 等佢下次做好d 上黎開post博認同似hater 多d
其實互 feat 係好事而且都係趨勢
有啲睇開隔離台既見到 lok b Alex 黎客串既可能又會睇番馬介休其他片去認識下呢個 channel
咁要煲定滾水俾阿晶淋
黑gap自己唔爭氣
實兜到㗎,不過好撚假咋嘛
一有機會就企喺道德高地
企得喺道德高地仲唔攞機關槍掃撚死你哋
有無link
有冇人覺得華浚好撚仆街
https://lih.kg/2927897

唔好上心~
不過都要顧及觀眾觀感,否則都會有公關災難
(例子:微辣大排檔)
利申:覺得都係講下笑,黑gap唔會擺上心嘅
如果無呢啲互串特色 馬介休就唔好睇啦
唔覺有咩大問題
Gap叔都做慣下把位
何況冇女依樣野都笑左咁多年啦
開台咁耐無女咁耐
佢話d大假都專登留哂黎比馬介休拍野
唔講唔覺,除左72小時爆機兄弟,之前又係請假返馬介休擔大旗
不過佢又真係冇女又冇乜興趣
叫佢放假可能都係打機睇波一係又走返studio hea
反而拍野對佢黎講既係興趣又歡樂
先係真正放假
pst係ig又性騷擾沙貝
可能人地都唔想番去 當初走得諗住自己有名氣 拍埋vivi bobo 拍左一集觀眾叫佢去邊就去邊 唔收得先開始拍開箱/化妝 花姐今日既名氣都係當日馬介休積落 叫佢番馬介休客串 要搲爛塊面 佢當然唔會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞