【豬豬大個女】歡樂馬介休討論區(21)香港分部

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
微波之前係podcast已經覺得佢好好
佢好好啊
唔會掛住打機唔理觀眾
推推下,全部幕後都變幕前

想睇西同玩遊戲,感覺佢玩得巔巔地好啱馬介休
其實見到個po 開到21真係有D感動,原本開po 係諗住幫馬介休宣傳下,冇諗過竟然會去到咁多個po,而家仲要見到越來越多人支持馬介休,搵到一班志同道合嘅人一齊討論馬介休,我都好開心,多謝大家希望之後會越來越多人睇馬介休~
話說我搵唔返條片
係講佢地成班係酒店睇波
有冇人知邊條
微波代班嗰兩集podcast都幾好 講野有文有路 聽落都舒服
同埋podcast,其實係微波負責剪,可惜今個禮拜爆哂肝,又暫停一集
加入會員就可以重溫所有live
仲有冇人整豬豬同貝兒嘅gif圖
豬豬世一性格真係好好
嗚嗚嗚
好掛住個live.....
聽住做野正
睇住打elden ring又正
好期待dc同佢地吹下水
其實開左DC可以同大家真係多交流機會咩?
我擔心佢地增加工作量之餘,又太多小學雞係度洗板
最後變到死城....
應該係副業姐,我諗佢哋主力係想開放平台比會員參與制作,例如brainstorm 下橋,之前都有提過馬介休有一期係好霉,片又悶同埋出片好疏,呢次蕉皮師傅同馬介休嘅互動正正帶黎一啲新衝擊

同埋洗版應該小問題嘅,佢話用youtube 會員等級分dc等級,應該好多討論會限於藍鯨爸爸同低兩級嘅參與多啲討論掛
即係好似試當真dc係盲撐毛限定咁?
我冇join試當真,未知點運作啊,佢哋尋晚就話目的係比會員suggest下idea 睇吓有冇機會實行到

馬介休仝人,唔洗你地講我已經自我治療緊
但係我中毒太深搞唔掂啊
幾時出新片
有冇人知

佢地話蕉皮師傅出過鏡嗰條片係邊條

想j
好似尋晚最尾觀眾提議72小時企劃,佢地覺得有部分都有趣架,咪當多個渠道收集下意見囉
1. 印象中係話所有人都join得,但係會跟會員個級黎分function
2. 每個玩員有sub channel俾佢地發揮
3. 0生同微波都提過個定位想同觀眾互動多啲, 似個community, 咁dc都幾啱呢個purpose

印象中咋, 記錯勿屌/到時以佢地講法為準
睇怕都要等下個禮拜
https://youtu.be/2evOuEV-UUk

豪大大雞排個位
好似係咁多
手動爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞