【豬豬大個女】歡樂馬介休討論區(21)香港分部

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
我覺得揀啱人就ok嘅,呢pair 個feel都算貼地同埋算真,你話叫加蔥霍哥嗰啲“大明星”就有啲難搞,完全唔係嗰種vibes
隔離台堆女藝人又假又唔玩得,好耐之前睇過一排,玩遊戲輸緊係會黑面,要其他人讓
好彩今次呢對情侶本身都正正常常 冇乜人反感
認同
不嬲都係d fans ff人地不和
其實淨係睇佢地d片都知周不時互feat
今集lok b alex都好正
人哋上次傾左講主channel唔合作住,宜家先第一條片,咁都唔叫好新奇?我自己都有睇微辣,但主channel 去合作係第一次
唔識佢地
但硬係覺得尷尷地
新片搵真情侶,華浚好易面紅
佢地話3台唔合作姐
飛夢果d上過去微辣好多鑊
藝人自己channel馬介休,飛夢,微辣都有互feat過
反而有d人話不和其實都係吹水冇證冇據
如果你單計上馬介休channel既微辣嘉賓咁可能係第一次既
但我覺得效果幾好
多d合作都係好事黎
呀唔記得上面巴打講既阿weng都拍過微辣
只不過唔係做遊戲嘉賓,係拍劇情片

反而微辣下個禮拜又有花姐啦,但佢走左之後一次都冇返過馬介休拍野
唔好成日合作好唔好
間中一次算啦
講真我地就係唔想睇微辣班閪人
要睇我睇咗微辣好耐啦
花姐真係唔明,想拍翻片但冇翻馬介休客串過一次,反而上微辣
呢個可能就係exactly點解六毫子話3台最好唔好合作既原因
馬介休果堆大部分正經人家,同微辣真係冇化學反應。

同豪dee果d仲得既,其實大部分都離地撚,格硬玩埋一齊冇意思
*其他
上左熱門
係真熱門
我覺得lokb同馬介休幾夾喎
其實我覺得加蔥玩隻game 都應該幾好笑wor。畢竟佢d 轉數幾快,可以睇到佢點兜
澳門地方細, 可以取境的地方已經比其他地方輸蝕
三台合作或者未係好適合而家做
但俾旗下D人去第二個公司玩下, 試下個反應, 亦都係一條出路
始於黎黎去去都係哥D人, 觀眾始於會有悶的一日
申利: 唔睇微辣
唔好啦,形象太差,個人好反感
出面有個華凌 po
應該好笑,但唔岩馬介休style囉
唔好搞啦屌
佢而家阿阿晶玩我就想睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞