【豬豬大個女】歡樂馬介休討論區(21)香港分部

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
其實達哥今次件事,真係好現實
好似大家可能都有朋友因為成長左之後,因為家庭或者工作,最後放棄左友情
唔係每個都可以保持初心,由始至終都做番自己
所以今次雖然有少少唔滿意達哥既行為,但都叫做可以明白既

希望新一代既玩員可以keep住馬介休既精神,game never over
明白還明白⋯⋯態度還態度有睇live FaceTime 個陣真心失望
係,佢個態度真係差到PK
講到好似唔關自己事咁.....講真你買D宵夜俾大家食都大家開心
呢D錢好小數目之麻....
FaceTime 咩事?
態度真係差
不過我比面比馬介休仝人,始終唔係我地直接受影響

人大咗係有家庭有事業,但唔代表你咁衰格,少少慰問/支持都冇,呢件事好唔馬介休
btw今日FB嘅「馬介休閒保健中心」好熱鬧

未join可以join下
https://www.facebook.com/groups/bacalhauent/?ref=share

咁熱鬧可能係因為今日係世界阿鎔日
玩包剪揼都咁好笑真係得馬介休

花姐又上微辣留意到花姐退左馬介休咁耐,冇翻過去客串

Gap叔先係快吞轟既始祖
算啦
留得底嘅人先係堅持,同最值得珍惜嘅人
原本都覺得佢唔嚟唔係咩大件事
但見chatroom 啲人日屌夜屌 覺得奇怪 佢唔嚟乜唔係預咗嘅咩
原來係講緊個face time

有冇巴打可以詳細啲講吓有幾差
根本一開波叫達哥打機根本就係玩架姐,佢出哂名電腦猿人黎
好唔慣啊
呢幾日食飯要聽住打機
食完飯就要睇住佢哋
望到GAP叔咁熱血我都買左返黎自虐
我都係
原來都真係幾難玩 我玩咗6個鐘先啱啱打完第一隻boss
真,同埋微辣真係冇馬介休嗰種親和力,睇都唔會睇
佢地2個有冇差6,7歲?
其實都係習慣問題啫
而家睇慣咗就覺得冇咗花姐都冇咩問題
止唔止啊
本身我就係花姐離開後先睇
所以冇咩問題
CONIL 21歲, 我估西同唔過28
諗起上次B記同石裂符搞show
完show之後conil有出story同西同合照
仲打左:thank you sweetie
之後TTK抽水話要學conil咁tag返iris
冇cap圖冇證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞