【豬豬大個女】歡樂馬介休討論區(21)香港分部

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
數學白痴表示唔識計
計數幾好睇喎
有人叻啲有人無咁叻(同平時遊戲一樣)
可以偶然指點吓佢哋
小六練習之後題目又多元化

同今晚見證到豬豬做數幾叻
amber都唔算係馬介休
成日覺得花姐想爭取番曝光率 所以去隔離台拍野

因為花姐佢自己唔可以單打獨鬥 佢需要有團隊去back up先會紅到
其實呢啲客串一兩次冇乜幫助㗎咋
佢又唔係好似Vivi咁反骨+反咬 唔明點解依家好似罪大惡極咁
其實大家辭左職都唔會返舊公司啦 花姐唔客串有乜出奇
就算Creative呢行有幾唔同 其他藝人咪一樣唔會返舊公司客串 Ar Gi都無返過Unwire同Viu Jackie修仔許賢都無返過Captv 唔返去客串有乜好鬧
係冇咩幫助 所以佢需要團隊去back up

因為純粹ig 開story 只可以保持人氣 但好快就冇新鮮感

假設花姐再飲洗腳水同玩鼻毛 都做唔到當年效果

咁佢之後定位係咩 都仲要發掘下 否則去邊度拍片 都係差唔多
Jackie 走之後都有翻去arm channel
Arm channel好耐無出片我諗大家都知 好機會所謂有返去其實係舊片存貨
唔係,係真係冇簽之後翻去arm channel 拍野
你講緊邊條? 最後個條係孖八 拍個陣Jackie仲係ViuTV選秀個個粉紅頭 未辭職架喎
反正花姐主力都唔係拍野啦
佢好似有開舖 但唔知生意點
反正花姐都係屋企有錢既,拍片都係為興趣
如果揸正講 米媽同Gi都有喺完約之後返過去拍片啦
最新嗰幾條片都有最少一個
仲要唔似係之前拍落
米媽不嬲freelancer 自從口罩小姐之後 好快就轉左自由身 contract都係viu期下
點解我唔拎啱channel黎做例子 其實係因為都係近半年發生既事 好多時藝人仲有廣告約同片約係身 仲係有機會返原channel拍埋啲手尾 特別係啱channel真係以接廣告維生居多
所以就拎Unwire viu captv做例子 佢地走左之後都真係無再返去拍片客串 亦都正正係花姐既例子
係呢一行 contract同廣告約/片約係兩回事 所以Gi同Jackie基本上唔會再係啱channel既微電影出現

利申 做Creative相關行業
老婆一定係芊嬅,睇到佢食野就好幸福
呢個真 拍片係興趣 cafe都係興趣
咁佢依家自由身咪幾好 又冇生活壓力
會窮。。。
但係佢同時將爆may 同沙貝兒擺同lv
講成個PACKAGE既姐
爆雖然冇咁靚, 但係性格女朋友O岩曬
沙貝雖然靚D, 但係性格真係要乙水小朋友咁
其實文軒大學讀咩科?點解佢啲數咁勁?
佢同西同真係好誇張同埋呢次真係show 到馬介休另一面,原來知識水平都ok同會追求,完全唔似隔離台
澳門大部分中學只係有分文理
大部分文科人都只係“背數”,所以數科考完就唔識。但係理科可能理解左就好易pick up返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞