爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
鎮魂曲連半季都捱唔到就收皮
其實未必
神鷹其實得9.8g
好多都打唔爆,仲有得玩既
應該
我可能快閃入坑又快閃脫坑了
神代既陀螺靚好多,上代都ok,好鐘意佢d透明感既設計.....
超絕....可能唔啱我Type
神代既陀螺靚好多,上代都ok,好鐘意佢d透明感既設計.....

Agger
神代少左透明件真係好可惜 (雖然透明件一撞就花)
我咁鐘意用廢產死神除左佢夠廢之外 , 就係因為佢透明件多
咁又冇得勉強既
gen1/2個陣 中間可以see through望型個軸又真係好正
gen3多左落華而不實既clip已經覺得有d浪費 今代仲連clip都冇埋

不過金屬化又多左分硬朗 我睇耐左都覺得ok

因為垃圾神chip搞到冇左呢個設計

超Z系列依家睇落造型都OK
係擔心金屬件冇上漆 , 好快就氧化啞晒色
實無 上光油都唔肯又唔會死

btw阿基利斯個底失望 可以較高低ge fs
油就一定唔上架啦,自己黎囉
武神個細H底唔會廢d咩
已有地方偷跑超Z
灣仔冇貨了,未買到
有人吉之島買到
有YL區既把打既話,都有鋪有貨
有冇去奇趣睇
實物睇落又唔錯喎
無鋼魂個種鐵味咁重
本身唔太鐘意鋼魂個feel
FB見人話問過4點會返貨
應該今日見街,好多都開始有
細文具鋪仔都有貨
咁我聽晚完左open睇下去唔去果邊睇
又話睇簫巴表演

Btw lunch time我有事行開
係,都有個好處,唔洗貼貼紙
而家上手,感覺Z可以入返坑
當初睇預報圖覺得好似鋼魂個堆咁,所以無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞