爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

去到已經冇曬金龍

去到已經冇曬金龍

大貨黎, 唔洗爭唔洗爭

是日係咁走鬼 玩陀螺都要比人趕
是日係咁走鬼 玩陀螺都要比人趕

d保安都係做下樣姐 ,收盤扮走, 佢走左咪繼續

當佢每個鐘都要做個樣 其實我地都好冇癮

去到已經冇曬金龍

大貨黎, 唔洗爭唔洗爭

實有

買到啦 不過買左兩個抽抽包都唔中神樹

去到已經冇曬金龍

大貨黎, 唔洗爭唔洗爭

實有

買到啦 不過買左兩個抽抽包都唔中神樹

中左綠巨既v可以放俾我
[member] testing [member]
屌你10月11月出咁多 準備被清袋
不過有咁多新野玩係爽既
不過有咁多新野玩係爽既

有咩新野出
不過有咁多新野玩係爽既

有咩新野出

10月RB8
11月噩夢聖槍同埋神改造set(左龍, 翼龍, 混沌, 巴哈)
不過有咁多新野玩係爽既

有咩新野出

10月RB8
11月噩夢聖槍同埋神改造set(左龍, 翼龍, 混沌, 巴哈)

神改造set咁貴係咪送埋發射器

以前bb98魔龍改造set4000yen左右
有兩鐵三膠三套軸底 發射器 手柄
而家成5000yen都應該要有個左右回掛
btw漏左10月出邪神武電盤
不過有咁多新野玩係爽既

有咩新野出

10月RB8

神改造set咁貴係咪送埋發射器

以前bb98魔龍改造set4000yen左右
有兩鐵三膠三套軸底 發射器 手柄
而家成5000yen都應該要有個左右回掛
btw漏左10月出邪神武電盤

原來我睇錯10月11日
尋日突然出左紅武藍撒旦set
https://youtu.be/Kql4U6qMClk

btw今日mikiki應該有金龍賣掛...
想問下你地係咪多數去奇趣買?
有無話邊間多款d 岩岩先開始接觸

睇你邊區啦 奇趣唔係周圍有

沙田區呢 反斗城係咪特別貴

沙田...我只諗到微星/狗城/一田
最多微星平d又唔齊 至於狗城 唔係執左咩?
新城市地面嗰層去曬裝修
又一嗰間又細

你最就腳又齊嘅 我只能答你深水埗

新城市地面嗰層去曬裝修
又一嗰間又細

反斗城好似轉左第二層 一田個玩具部仲係到
唔洗話好齊既 我係想買個盤同兩隻陀螺先 只係想知反斗城 一田呢D會唔會特別貴

新城市地面嗰層去曬裝修
又一嗰間又細

唔洗話好齊既 我係想買個盤同兩隻陀螺先 只係想知反斗城 一田呢D會唔會特別貴

公價59.9,94.9,99.9
盤Set 319.9,其實奇趣都係58 98咁樣
分別不大,出面平極都係10蚊內
所以就自己方便啦

新城市地面嗰層去曬裝修
又一嗰間又細

公價59.9,94.9,99.9
盤Set 319.9,其實奇趣都係58 98咁樣
分別不大,出面平極都係10蚊內
所以就自己方便啦

好 唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞