爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
真係戇鳩
都未撚見過有買賣group唔俾多group同步
我唔會加密
有咩唔怕講

後悔果日去奇趣唔獨立買個發射器
我本身左手已經冇無名指同中指,仲要神系列送d發射器勁細個,垃圾到爆
後悔果日去奇趣唔獨立買個發射器
我本身左手已經冇無名指同中指,仲要神系列送d發射器勁細個,垃圾到爆

手柄加旋風啦
如果用輕便就唔好用手柄啦
神巨神個章重2.Xg, 鐵又重23g 成隻野重到仆街

咁先可以同聖槍匹敵(好似係)
真係戇鳩
都未撚見過有買賣group唔俾多group同步
我唔會加密
有咩唔怕講

3. 有關團購預訂
本群暫時未開放非群主或版主,以個人名義、公司及機構等等非本群管理者舉辦之任何代訂、預訂及團購等相關活動。如會員需買賣貨品,請善用以上兩項方法,如有違反版規者,不作任何通知即踢.

極戇鳩

你試下係我個群開團購,我即踢你
嘩屌死神訂$120
嘩屌死神訂$120

我等反狗城反大貨先買
金龍個次行貨第一水勁快有
對巨神不感興趣 但為了左右發射器

左右旋風獨立買

左右旋風獨立買

我見佢個盒有個發射器以為有埋
還是我講錯哩隻唔係傳說巨神

左右旋風獨立買

我指如果你淨係想要左右發 可以買旋風唔一定買盒裝

左右旋風獨立買

我指如果你淨係想要左右發 可以買旋風唔一定買盒裝

哩個?係旋風/輕便來?
個人唔鐘意旋風 易斷
死神幾時有
不過幾時都好 我都係等月尾大貨

日本七一發售
點解仲係咁多小朋友幫雞巴人訂野
小朋友 老豆老母搵錢好辛苦
唔好俾人呃你地老豆老母血汗錢咁不孝啦

想問下邊度有呢d盒賣,同埋咩size啱裝陀螺
剛剛淘完一轉寶唔想又淘
點解仲係咁多小朋友幫雞巴人訂野
小朋友 老豆老母搵錢好辛苦
唔好俾人呃你地老豆老母血汗錢咁不孝啦

佢地識條鐵咩 老豆老母比錢就得啦

紅愁巴,你收返嚟既舊世紀有無遇過貼紙受潮既問題
如果有你會點處理

紅愁巴,你收返嚟既舊世紀有無遇過貼紙受潮既問題
如果有你會點處理

有小部分有,不過我都係志在擁有
儲返係個盒到冇搞佢
今日會有行貨傳說巨神&殺手死神到貨?
我見有group話最快今日到啊
今日會有行貨傳說巨神&殺手死神到貨?
我見有group話最快今日到啊

都唔係冇機會 上次翼龍香港都早過日本幾日

食lunch去左灣仔唔見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞