爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
係時候不定期更新神系Ranking表:
神系暫時有:
(自己心中既Ranking,只限自己)
天帝武神 B
圓環撒旦 B
火焰末日 A
吸血魔龍 S
龍捲翼龍 S
幻變時神 A
殺手死神 B-
守衛魔犬 A+ (剩攻擊環計)
傳說巨神 B+
風神 B

要買既朋友可以抄考下呢個表

呢個rank計原裝?

魔犬買新版係咪夠
係時候不定期更新神系Ranking表:
神系暫時有:
(自己心中既Ranking,只限自己)
天帝武神 B
圓環撒旦 B
火焰末日 A
吸血魔龍 S
龍捲翼龍 S
幻變時神 A
殺手死神 B-
守衛魔犬 A+ (剩攻擊環計)
傳說巨神 B+
風神 B

要買既朋友可以抄考下呢個表

呢個rank計原裝?

魔犬買新版係咪夠

不過我唔想用舊金鐵
我比layer嘅分就咁 膠膠地唔好介意
同埋唔會比面某d layer, 自己英文字頭都咁話
天帝武神 B 針對神鳥都可以的
圓環撒旦 B 難砌到一個好配搭比佢
火焰末日 A 沙包 RB7黑仲實d (好似係)
吸血魔龍 S 廁到唔洗講
龍捲翼龍 B+ 唔差嘅手指陀螺但唔用佢喇而家
幻變時神 A- 殺到魔龍嘅野 對右回又冇咁大優勢
殺手死神 C- 真係嬲到震嘅第三代 最撚伏
守衛魔犬 A 好鍾意用同時玩心臟病咁怕佢散
傳說巨神 B+ 有攻擊力 太多角太易爆
極限神鳥 A+ 唔爆就做神 一爆就仆街
風神 B- layer浮起整衰左自己
銀河宙斯 A+ 意外地實用 要試多一輪再比較

最sad係個個用神鳥而自己唔撚用嘅時候
就要係咁諗點樣打得贏佢
奇趣aeon好似返左宙斯

打去荃奇無人聽 有無師兄買左

香港邊到有呢隻買
大約幾錢
BTW
自己用第一世代隻朱雀同小朋友隻天帝武神打
竟然俾佢屈機

已買,周圍奇都大量

香港邊到有呢隻買
大約幾錢

香港2月個陣活動有賣
而家只可上FB GP收,約150
或係台灣買

香港邊到有呢隻買
大約幾錢

香港2月個陣活動有賣
而家只可上FB GP收,約150
或係台灣買

仲貴過最新型號果D

已買,周圍奇都大量

我都買左 想問佢話買200蚊以上寄去抽獎 詳情係點

已買,周圍奇都大量

我都買左 想問佢話買200蚊以上寄去抽獎 詳情係點

搵到了
屌奶星今次大貨又幾快喎
克里斯
隻新狗鬆撚到 一掂即散咁濟
香港點喺蝦皮買嘢
https://www.youtube.com/watch?v=J0CcrlFMuik&t=0s
神宙斯攻擊好撚勁

咩底黎
https://www.youtube.com/watch?v=J0CcrlFMuik&t=0s
神宙斯攻擊好撚勁

咩底黎

佢拎走左幾粒珠喎

佢將4粒珠放曬同一邊
fing fing下咁fing撚走人
https://www.youtube.com/watch?v=J0CcrlFMuik&t=0s&t=0s
神宙斯攻擊好撚勁

咩底黎

佢拎走左幾粒珠喎

佢將4粒珠放曬同一邊
fing fing下咁fing撚走人

偏重心 彈下彈下

官方係咪唔俾咁樣改
有冇師兄知道秋葉原邊到有爆旋陀螺賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞