爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
冇得單賣,不過T底唔算勁
唔緊要啦
Br不用也罷 鬆到
配鎮魂曲幾好用
雖然我都冇用Br底

又可以玩多年幾
新手入坑有無話買邊隻最好
鎮魂巨神
今日入左手 有無多幾隻推薦 係咪要入隻at底
仲有上面的巴打講的雙極女神
同埋擊羽蛇神 , 不過呢隻要抽
At底可以買神改造set , 裏面除左有粒At底外仲有巨神會用到parts
入面隻混沌都幾好用
隻巨神跟個說明書想轉左迴 啪完之後扣唔到
轉咗左回轉要用左回發射器
你係咪拎咗右回發射器
係個layer個扣好似鬆左咁 我直頭合唔到隻陀螺
轉做左回轉果下係咪未擰實?
轉mode要大力d擰到盡,聽到啪一聲先代表上返實個lock
如果咁都仲係唔得的話可能你咁唔好彩買中次貨
各位唔好意思呢排少左睇Post
原來有新巴打入坑
我補一補我條開箱片Link先
https://www.youtube.com/watch?v=wcFpF-6h9IA
巴打睇睇2:20果度,係你遇到轉左右Mode既問題
由玩傳說巨神到鎮魂都未試過轉唔實個Mode既
你可以睇睇先
右轉既巨神個底同舊鐵個位係要對住攻擊環裝發射器果塊『白色』刃?喎
如果你左轉就相反咁裝返上去就OK
雙極女神全部都係新規部件,65蚊黎講好抵屌
蛇神個攻擊環雖然唔對稱,但暫時係我攻擊型既Main機之一
如有需要可以同我講 我地以物易物咁交換都OK
即係你買其他Starter同我換隻蛇
我同另一位巴打都係咁樣換 廢事講錢
另外時神,神聖槍都值得入手
時神面夠硬,M底褲好用
神槍夠力射人龍同Ds底好好用
如果有筆直當然買神改Set,可以買少隻魔龍
不過粒At底品質我就認為一般
可以試下抽RB6搏下中02隻魔眼
因為墨綠色既At底品質最好,其次係翼龍螢光黃同紫色
最糞係03隻魔龍黑色
而家冇RB4同5抽,O底(即係At底前身)都有用既
市面上最平又有O底既得隻阿努比斯
睇你考唔考慮入啦,女神2G.O日本仔都比較常用的
無啦我就係啪完之後成舊鬆左 會自己條條fing左右 應該真係收左皮
唔該曬巴打
宜家巨神個set變左當買零件同發射器 最想要個layer反而收左皮 聽巴打咁講 應該會入隻時神
好撚灰 岩岩入坑就搞啲咁嘅野
啪爆轉Mode我真係第一次見
btw如個有巴打要RB9蛇或者RB8獅王
可tg我
https://t.me/SIUBIN100

係咪無咩可能淨收塊面翻黎
無啦,個個為塊面
抽包性價比最高會係邊set 都唔預中籤王但想知會唔會啲安慰獎有無咩零件抵抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞