爆旋陀螺 BURST ベイブレードバースト

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
呢個星期奇趣有電劍發
售價180內
利申買硬藍色
呢個星期奇趣有電劍發
售價180內
利申買硬藍色

其他人買左之後記得唔好為左刷數據空轉個發射器
好快打柴
出面係咪得紅電劍發?
出面係咪得紅電劍發?

318 係
黃埔奇趣 係
數碼發射器會唔會學劍發咁拉幾下就壞架...........

放心實會
數碼發射器會唔會學劍發咁拉幾下就壞架...........

放心實會

唔壞就唔係tomy
藍發都出左
Btw我是來推post的
藍發都出左
Btw我是來推post的

星期六去TST買
有無bro有神鳥賣? 想要一隻,150全新
電子劍有冇比舊劍勁 ?
就算唔計你地講的果樣嘢 , 我都唔係幾想買
冇的話pass左佢算
有冇人抽中天照
電子劍有冇比舊劍勁 ?
就算唔計你地講的果樣嘢 , 我都唔係幾想買
冇的話pass左佢算

我覺得電劍好拉啲
係咪紅色冇咁易爛

一鳩樣
岩岩落坑
好想儲番4聖獸
有冇人知香港收 大約要幾錢?
同埋黎緊去大阪 果邊買陀螺係咪平D??
岩岩落坑
好想儲番4聖獸

日本陀螺仲少過香港 亦唔會平d

玄武淨係得個面都要1000 YEN

岩岩落坑
好想儲番4聖獸

日本陀螺仲少過香港 亦唔會平d

玄武淨係得個面都要1000 YEN

舊款陀螺可以上日本Y拍 但真係唔會平
岩岩落坑
好想儲番4聖獸

四聖獸如果要burst版, 每隻都預$150吧
玄武之前平過下 日本1000yen全隻
但係一停產就貴番架喇, 不過香港收會平d

如果喺日本買陀螺, 最好搵bic camera買
見過公價八折+退稅+7%off(上網搵coupon)
其他舖頭如果唔係送特別野 都不了
唔會平得去邊 退完稅都貴過香港嘅
仲有日本玩具舖係好少款 唔似香港咁集中

比個例子你
神聖劍yodobashi camera 1360yen
bic camera 1120yen
岩岩落坑
好想儲番4聖獸

比個例子你

哈 唔該曬~
上網搵到人放 都係每隻$150-160
睇黎都要係香港買~~
成日見人係FB放D日本水貨 仲以為果邊平D
不過由11月11號開始 喺日本買滿5000yen
有聖騎士版天帝layer送
呢個又抵唔抵換??
岩岩落坑
好想儲番4聖獸

比個例子你

哈 唔該曬~
上網搵到人放 都係每隻$150-160
睇黎都要係香港買~~
成日見人係FB放D日本水貨 仲以為果邊平D
不過由11月11號開始 喺日本買滿5000yen
有聖騎士版天帝layer送
呢個又抵唔抵換??

到時過去分開買幾盒神改Set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞