係屋企確診左 野左比80幾歲既阿嫲

574 回覆
616 Like 44 Dislike
邊敢講
有無野比大雄?
但流感致死率都好高下
自已唔打都要捉佢阿麻去打針啦,兩個都唔打中招都只係遲早既事,老人家唔打針中招好大獲。
我唔係講緊風涼話。
你自已唔打都要捉你阿麻去打針啦,兩個都唔打中招都只係遲早既事,老人家唔打針中招好大獲。
連登仔: Just a flu
我全家中晒,大家打咗0-3針
病徵都一樣,都係發燒 流鼻水 嗰啲
無打針嘅無特別嚴重喎
屋企都有個80歲老人家
諗緊如果快速測試中咗 即刻離開屋企得唔得
酒店係咪唔會收中咗嘅人?
關乜事呀
根本就係本身免疫系統好唔好嘅分別
食多啲維他命好過啦
唔好喺度散播恐慌啦 咩差好遠

我冇打針兩日好返
屋企人打咗針就七日後仲咳緊
唔覺得有保障好多喎

我中咗一啲都唔擔心
但反而逼我打針我就好驚啦
點知會唔會心臟出現問題甩頭髮呀
打唔打都會中,有無腦?新聞都話有啲打左3針都死左,尊重一下喇,連登仔
有26個反苗撚
我阿婆係老人院住,佢上面都有人確診左,想去睇佢都冇得睇,勁擔心
巴打頂住
唔係你嘅錯,錯嘅係班膠官同洪為民
個名真係無改錯
呀公都中咗 有日好辛苦call白車
七個鐘 然後嚟到話唔送
都80幾歲啦!係呢啲時候要離開
omicorn對年青人可能真係just a flu,
所以你唔會有年青死亡&打針率數據,
(打完針體內抗體指數大把研究可以自己搵)
因為年青死亡率真係好低。
同埋香港呢隻武肺同外國傳緊果隻似乎有啲唔同,
專殺老弱同埋幼童,死左四個三個係無長期病患,
又死得咁急係唔尋常,全部引至腦炎,
就算救得返都變傻仔/植物人。
唔洗理d惡言惡語,連登太多痴線佬
唔洗太擔心,時刻留意嫲嫲情況,等佢飲多d水,多休息,補充維他命c,保持空氣流通。 嫲嫲,好快冇事
80幾歲又多病 FLU都會死啦有幾出奇
打左2針嘛又要中
利申 打左中完
Soon 仔唔打針累死阿嫲
而家講得最多呢幾句就係你啲賤種分化pr
Btw 覆你嘅差唔多成行都係blocked user
影響晒我啲啲真苗撚
唔好意思
我哋啪針都唔代表覺得逼人啪係啱
Blocked
Also兒燈假苗撚: flu 唔會死人
樓主無必要認真答呢啲嘢 你私隱嚟 無謂比班傻閪pr帶風向。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞