普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
有咩事仲講咩規矩
除非美國阻日本
1/5力都未出我覺得
佢地大仲要終年冰封 無咩都唔會搞佢
天佑烏克蘭
咁又係威脅到自己就一定出手
全民皆兵既話都幾麻煩 你永遠唔知幾時射你冷槍 除非俄佬殺晒啲平民啦但Putin 應該唔係咁諗
唔只男人
女人老人家細佬都好respect

諗起香港d on9父母重帶d仔女打針
烏克蘭細佬就連有無得再見老豆都唔知
你估佢哋想打
比人食咗克里米亞 日日烏冬打餐懵死人
仲對你成個國家朝思暮想

唔通做狗咩

就算做狗都唔做俄佬隻狗比你俄化啦
唔用飛彈轟炸先派兵佔領,用常規武器派軍隊打城,其實一定推進唔會快得去邊
唔駛知內裡分別,
最基本東方教唔會聽教宗支笛
呢句無錯,最嬲佢哋覺得開戰係理所當然
唔撚係呀...ON9到震
廢登政府柒少陣得唔得
咁同用核武無分別, 乾脆用核彈算啦
same
過撚到海咩
https://twitter.com/nexta_tv/status/1497236578393104396?cxt=HHwWmIC9_YevoMcpAAAA
❗️Injured children in #Ukraine appealed to #Putin and asked him to remove their occupiers from their homeland.
UK Defence Ministry: “Russian armoured vehicles have opened a new route of advancement towards Kyiv having failed to capture Chernihiv.”
係19年到依家

清清楚楚睇到9成9既國際/慈善組織都係垃圾

到最後可以相信既就只有自己

只可惜我地只係一介草民

即使盡左力 都改變唔到我地冇能力既事實
係 易家d藍絲廢佬民族主義洗腦,洗到痴撚左線。

連是非黑白唔識分
其實都好想知d 耶撚
點解到依家都重信有上帝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞