普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
[member][但佢哋唔記得咗安穩嘅前提係因為戰爭/member]
邱吉爾未出黎之前英國人的確玩緊ATNA
但係邱吉爾真係出左黎先個個撻著哂 加上上一手溫伯倫廢到傻
佢段speech又真係幾熱血下

"我在此告訴議會,就像我告訴加入本政府的各位成員那樣:我所奉獻的將只有熱血、辛勞、眼淚和汗水。我們面臨着最為嚴峻的考驗。我們面臨着是漫長的鬥爭與苦難。你們問:我們的政策是什麼?我會說:要盡我們的所能從陸海空三個方面支援戰爭;要支援這場針對人類黑暗和嘆為觀止的罪行史上從未有過的駭人暴虐政權的作戰,這便是我們的政策。你們問:我們的目標是什麼?我可以用一個詞來答覆:勝利,不惜一切代價去爭取勝利,無論多麼恐怖也要爭取勝利,無論道路多麼遙遠艱難,也要爭取勝利,因為沒有勝利,就無法生存。"
時空背景都唔同
德國佬繼續要暖氣
德國is a 粥
巴打有能力就搬走啦 唔係第時啲孫仔出世個個都學晒佢哋講嘢你就嘔血都得
關於美國嘅新聞
除左真係出兵或者送實質武器之外
其實真係唔需要再share上黎
摩爾多瓦🇲🇩
如果係波蘭郁手先北約點會幫拖
人性嚟 唔會搞得掂
捱過應該可以和平到我地過身

不過而家只係開始,覺得仲有十幾廿年玩
唔認同,似向烏軍方發最後通牒,短時間無回應就硬攻
終於做到野
白俄人本身唔想架,比個假選舉搞到咁

仲有佢本身都比人制裁緊,都唔爭在啦
班友總之支共肯作個故仔佢地就肯信
就算個故仔完全唔合邏輯同不符事實
cctvb仲有一日存在證明仲有人睇 唔好咁高估嗰啲人智商
西俄
Impact analysis完 無大影響/ 可以mitigate risk咪轉軚囉

同埋真係多國民屌

反正點都有德國守尾門

而家等睇德國受萬夫所指
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞