普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
而家衝入烏克蘭一鳩打到俄佬收皮就有影響力
得把口講 搵鬼信你
教宗都出黎講野
太平洋一向係美國睇場
歐洲唔係點解美國無啦啦要自己先出手?先死美國人等歐洲佬可以賺錢?
汁?
美國俾武器話佢搞事但同時話美國唔理烏克蘭。已經唔明點解可以同時派武器又唔理
應該全面網絡攻擊啦
今天我 歐洲版
咩年代呀?仲講郁手先後呢個問題
搵條友著烏克蘭衫射幾枝火箭去波蘭就得啦
Make love, no war ! 從來和平都係冇可能的。只有弱肉強食。天性黎
頭先我那件藍到變紅話烏克蘭點可能打贏俄佬
屌佢一般見識都費事
【報導】
烏克蘭赫爾松州州長表示,該地區的烏軍防禦已經被擊破,“對方以強大的力量攻克了赫爾松市的防禦工事,烏克蘭軍隊已經失去對第聶伯河渡口的控制”。
有侵我估佢可能會進兵烏西同俄佬一齊"維和",你夠膽就打
最多傾多條條約出黎畀你俄佬執啲,都會畀人屌ga la,但唔好開戰

同埋佢同時會再屌9歐洲同NATO, 同埋威脅減軍費
而家就走黎阿之阿佐屌佢啦
出面個啲唔夠update
有啲po講梗朝早個啲料
佢哋一句話美國人只係想賣武器賺錢 永遠都係會講呢句
CCTVB一貫作風:2邊人係到打交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞