普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
真 北約廢撚到
應該係講同一單,認錯國旗
//Update: France is now reportedly in favor of cutting Russia off the SWIFT interbank system, while other EU states still have "reservations." This comes minutes after #Ukraine's Foreign Minister issued another plea for the EU states to take this step in its sanctions on Russia.//

終於唔使肥波頂得咁辛苦
未知如果係侵侵佢會點做
記者吳生決定唔走
因為蛾佬太多假新聞
所以要留低報導烏克蘭真實既一面俾大眾
Fake 🥸
不良率低成team 拉去坐監
注定要面對嘅現實 只能希望捱得過呢次 暫時唔使再承受更多苦難
烏克蘭滅左 然後就係波羅的海三國+波蘭
仲影咩響力
醒起佢地話美國佬派武器搞事
煽動烏克蘭開打

我聽到R晒頭
隔離住咗個癲佬
操下個二頭肌防身啫
講到抵死咁撚樣
佢都唔係北約 ,同埋係出兵都係歐洲佬出兵先啦 係你隔離打緊
其實佢地知唔知烏克蘭一直都好想入北約, 只係北約唔比
仲有早期俄國都要入 (定係歐盟, 我唔記得), 唔通又係美國煽動俄國
幾個鐘前嘅事
睇少啲華文傳媒啦
克里姆林宮發言人表示,烏克蘭拒絕了明斯克會談,希望在華沙舉行會議。
普京醒目狗黎 一定唔會打
終於有人記得白俄條pk 仔
Diu 我大佬都係讀歷史點解佢會buy北約威脅論
低能啦, 失左台灣, 成個太平洋都危險.
保台灣係所有美國政客既共識.
你要放負唔該搵合理啲既point
2戰1939-1945點樣打咗6年先打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞