普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
rip烈士
【烏克蘭聯合性行動部:已在盧甘斯克突破俄陣地並展開反攻】
當地時間2月25日,烏克蘭聯合性行動部在其社交媒體主頁上發文稱,烏克蘭武裝部隊已突破盧甘斯克俄羅斯軍方的陣地並展開反攻。 文章說,“我們的部隊突破了俄羅斯軍方的陣地,並通過反攻鞏固了勝利。在遭受重大損失後,俄羅斯部隊正朝著俄羅斯的方向逃離戰場。”(央視新聞)
On9 關咩事?
北溪1 2號都行海路㗎喎
似係入去食花生玩大咗?
只會俾普京贏曬
睇下俄羅斯啲將軍係咪同佢一齊癲
係真既全世界攬炒

不過我到而家都好懷疑俄羅斯點樣處理切爾諾貝爾
佢夠薑出就觸發烏克蘭棄核既安全協定
咁就有名義入兵打9俄狗

如果班友真係有心幫拖既話
佢要睇住台海, 應該唔會出手.
God bless Ukraine
不如屈埋佢地偷阿伯底褲同強姦阿婆啦
有個問題我諗左好多年都唔明點解
點解會有大學以上學歷專業人士會信cctvb既新聞
頂得順d垃圾
我真係聽一陣已經想熄電視
//BREAKING: Putin tells Ukrainian military to ‘take power into own hands’ and overthrow Zelensky//

癲狗出沒請注意
算啦 佢哋嘅思想已經改變唔到唯一可以改變嘅只有我哋後代
老人痴呆發作可能問: what is Honk Konk?
支那人天然有種「教人打仔」既心態
覺得地球就係美俄支話事,打仔莫勸交既心態
普京真係心諗驚閪咩 你班廢柴
即刻冚球鏟
無可能, 佢既然預左死, 實會安排副總統之類繼續落去.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞