普京宣戰19:WINTER ON FIRE / 俄佬去撚到波蘭同白俄邊境

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
東邊仲有史太林
唔到佢唔加啦
最後歐洲佬自己屋企俾人拆曬囉
美國係對面海準備同新話事人建交
明思克係白俄, 烏克蘭傻左先會去,
俄國又係痴線, 點會offer明思克, 即係擺明唔想傾

我睇樓上寫scold the Russian ambassador and demand that Putin put an immediate end to Russia’s illegal invasion of Ukraine
心諗做乜咁強硬
原來都係心平氣和勸下交姐
鬼彈開始泥了
而家最驚就呢樣
一陣兩邊都誤判
台灣就仆街
有的似魏晉南北朝,班有錢人只識吹水飲酒,安樂太耐冇左個鬥心。
真係唔知

幾多
邊有得講,香港除咗睇都無咩做到,最多捐錢,無乜成效。
想過去打都飛唔到去啦,何況邊識打仗。
完全係得個睇字
敗登加強反制,一日祈兩次禱
Respect 🇺🇦🇺🇦
其實咁樣係提升緊士氣 鼓勵緊更多人出嚟加入同幫軍隊
俄佬都唔信天主教
真係想傾就停咗火啦 一邊話傾一邊仲開緊槍射緊導彈
無人幫拖真係唔夠打呀
但估唔到烏佬呢個民族咁撚強
好surprise
可能人地想派神父打呢
我屌佢老母美國臭閪 係到評估分析 世界打仗都好似無事咁,左膠都係比狗屌
意大利佬一二三戰都係廢的
遲早會出現
佢哋仲覺得而家烏克蘭人肯定好後悔選咗個演員嚟做總統添
珍,佢地自立山頭
無睇錯嘅話 應該係巴拿馬船
梵蒂岡可以考慮出兵,派出瑞士近衛隊
【到目前為止,俄烏衝突報告的傷亡數字是多少? 】
金十數據2月25日訊,據媒體整理,烏克蘭國防部表示殲滅了1000多名俄羅斯士兵。 英國副防長希佩告訴議員,已有450名俄羅斯士兵和至少194名烏克蘭人喪生,其中包括57名平民。 聯合國方面表示,在烏克蘭全國各地的空襲中,至少有25名平民死亡,102人受傷。 俄羅斯方面表示,在佔領基輔附近的戈斯托梅利軍用機場時殲滅了200名烏克蘭軍隊,還有13名防禦蛇島的烏克蘭人。 而烏克蘭在周四表示,已有 40 多名士兵陣亡,另有數十人受傷。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞