我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 6 )

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
轉3060 aorus elite
消費券可以的
冇問題.有白色呀
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,499

1 x ASUS PRIME B660M-A DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,230

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$999

1 x Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$870

1 x Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3060 ELITE 12GB GDDR6 LHR 版本 (可單買或砌機減$100)
價錢:$4,599

1 x Antec Cuprum Strike Series CSK 650W 80 Plus Bronze
價錢:$470

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,176
https://www.faroll.com/customize#MzMwNCwzNzc4LDM4NTQsMzk5Nyw0NDgxLDQ4ODUsNDk2MQ
你哋砌機裝個window試用版係10定11?
係唔係即係你哋幫我哋裝埋試用版同所有driver,自己入key就用得喇?
會幫你裝10.你可以自行升上11的.好簡單

你有冇買.我地都會幫你裝
同你哋買,你會俾key我?
當然會.一定
明白!! 麻煩哂!!
岩岩買左新機箱 cpu 同 display card諗住upgrade部機
用返舊火牛舊底板
換完之後有電 底板有燈
Display card 風扇同其他風扇都有運行
但就係一路黑畫面mon 都無反應
求救🥲
但見你個website得黑色
星期日落單 今日機已收到
依家dl緊game玩
另外想問隻牛轉唔轉1000W好
粒u會超
定850W就夠哂
悠二巴,收到部機,但加錢買個條m.2散熱片消失咗,連埋圖搵咗你客服了,但冇應機
覆左你.我問緊同事.盡快覆你
咁就要1000W呀
顯示卡/砌機
等緊油2你出優惠
有無收到風3070TI 16GB幾時出???2021年話2022年1月出 而家3月仲未出

悠二巴呢個list可以點upgrade,筆直7-10k
好似除左ssd同display card就用唔翻其他
本身諗住買 LG 29wk600,不過無貨
有無差唔多嘅Mon
文書用,唔洗4k / 144hz, thx
你呢個budget差唔多砌到一部腦出黎啦,淨係換CPU, MB, RAM都得啦,俾多1TB SSD你都唔洗7K
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價格:$1,499
1 x MSI MAG B660M MORTAR DDR4
價格:$1,499
1 x Corsair VENGEANCE® LPX 16GB (8GB X 2) DDR4 3600 MHZ C18
價格:$733
1 x Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價格:$870
總計: $4601
如果要wifi板就加多$100
點解㩒法奧報價及直接購買入到去冇彈條list出黎嘅?
岩先先睇到FB個POST 但今次可唔可以搞到網上俾埋八達通消費券?
一月出咗張Gigabyte AORUS GC-WBAX200 MU-MIMO Dual-Band AX2400 + Bluetooth5.0 PCI-E Wireless Adapter

WiFi無事
藍芽無咗

系統裝置detect 唔到

係咪燒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞