LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike

唔該晒樓上咁多位巴打
而家冇晒廣告

你加咗 group 入面冇加嘢?

empty
成班乞衣出撚晒黎!支拿種就係支拿種!

此言差矣,啲廣告既食電又嘥流量,對於冇尿袋跟身同長行LTE而又唔係無限數據嘅人嚟講係幾咁麻煩。

我非常支持本土IT創作同發展,只要佢出vip或Donate button,定必課金支持,一個月百幾蚊都冇問題,只要唔好俾到麻煩我就得。

死返去搞你個播毒咸網啦it狗

此言差矣,啲廣告既食電又嘥流量,對於冇尿袋跟身同長行LTE而又唔係無限數據嘅人嚟講係幾咁麻煩。

我非常支持本土IT創作同發展,只要佢出vip或Donate button,定必課金支持,一個月百幾蚊都冇問題,只要唔好俾到麻煩我就得。

唔係個個都肯用者自付,因為廣告費收入好可觀,等出面班乞衣比錢,不如省返啖氣。

佢係死監躉

你係你個名
報告漏網之魚:

App store 廣告domain有無得加?

叫條友出收費remove ads囉
佢唔撚肯呀嗎

佢唔撚肯呀嗎

ads賺得多過會員收費咁多
佢冇咩誘因去推remove ads啦

佢唔撚肯呀嗎

佢唔撚肯呀嗎

Come到下年佛誕都唔知有未
而家又多左個doughnut同nbastore

佢唔撚肯呀嗎

而家又多左個doughnut同nbastore

求link

佢唔撚肯呀嗎

佛誕大更新
Adblock 有更新

冇用,依然有廣告
Adblock 有更新

冇用,依然有廣告

仲要長開個VPN
更新完又有返
Adblock 有更新

冇用,依然有廣告

仲要長開個VPN

閂左vpn都block 到

試下reinstall

佢係死監躉

你係你個名

收皮啦死肥衡唔撚係dl av洗比人拉
咪又係50步笑一百步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞