LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
手足們如果唔是經常更新iTunes 𥚃面嘅apps, 睇下仲有冇舊版嘅Adblock仲快
摷返2.0黎用,用左2日三部ios devices 都未見過連狗廣告

用youtube個方法,要裝1.0版都冇問題啦
2.8.2都開始失效

我岩岩降既 好正常 

最底block唔到

2.8.2暫時乜都見唔到

same

等睇連囝/連衛兵狗衝入嚟負皮我

2.8.2好似開始失效

2.8.2好似開始失效

Setting 問題?我裝2.8.2乜廣告都冇
咩係2.8.2 ?
有adblock plus都block唔到
3.0.1
琴日開始失效
add 哂上面巴打分享既link 都唔得
之後del 哂所有adblock apps 同 vpn apps
再dl 番 adblock 3.0.1
乜 link 都唔洗add 就block 哂

其實搞咁多野
你只係唔記得每次開機後run 佢一次
然後好多人就響度嗌哂唔得
咩係2.8.2 ?
有adblock plus都block唔到

adblock plus? 你最好驗下眼先入post
3.0.1
琴日開始失效
之後del 哂所有adblock apps 同 vpn apps

其實搞咁多野

Del 完再裝真係似返生
暫時仲未見到
3.0.1
琴日開始失效

其實搞咁多野

暫時仲未見到

我只更新完 RUN住都係有AD

一Down完再入埋LIST就解決晒
唯一係4G轉Wifi個一刻會所有廣告彈出黎

2.8.2好似開始失效

我係間唔中就有,一時有一時冇
3.0.1
琴日開始失效

其實搞咁多野

暫時仲未見到

我只更新完 RUN住都係有AD

一Down完再入埋LIST就解決晒
唯一係4G轉Wifi個一刻會所有廣告彈出黎

尋晚到依家仲未有廣告

2.8.2好似開始失效

連出邊個d wifi 例如 csl hkbn...
2.8.2係會唔work
不過4g block到我就沒問題
廣告真係好煩... 我部iphone 6 load廣告load到勁熱...

有時仲要疾下疾下禁埋入去
已自降嘅手足不妨試下2.0,基本上用stock domain已夠做,用左幾日乜廣告都見唔到

咩野係stock domain
同埋 2.0 係邊個數目字

2.8.2好似開始失效

連出邊個d wifi 例如 csl hkbn...
2.8.2係會唔work
不過4g block到我就沒問題

又好似係喎
千辛萬苦係個time machine 度撈返2.8.2出來

重裝完add 哂domain 都仲會有廣告
有無比錢下載免廣告版?
已自降嘅手足不妨試下2.0,基本上用stock domain已夠做,用左幾日乜廣告都見唔到

降左 2.8.2 再埋堆 Domain 無曬應告鳥
有冇方法令到 Adblock 無得自動更新。手快好易出事

熄左自動更新,同埋backup埋iTunes 入面adblock 2.8.2個ipa
有無人update左
d廣告點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞