LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
其實段三分鐘片個原理就係改d野然後可以用itunes下載返2.8.2個ipa?

Yes

咁上網搵2.8.2 ipa再拉入itunes仲快
當然用你個方法可以保證ipa安全

係㗎

咁其實有人dl左2.8.2 再share 出黎咪得

我就試過裝唔到入部機
佢問我拎個條友個ac

姐係本身你有買都唔work?
其實段三分鐘片個原理就係改d野然後可以用itunes下載返2.8.2個ipa?

Yes

係㗎

我就試過裝唔到入部機
佢問我拎個條友個ac

個ipa好似好似跟帳㗎

Yes

係㗎

我就試過裝唔到入部機
佢問我拎個條友個ac

個ipa好似好似跟帳㗎

原來唔得
adblock 政新完廢左 有冇方法 麻煩哂
adblock 更新完廢左 有冇方法 麻煩哂
adblock 更新完廢左 有冇方法 麻煩哂

用2.8.2
屌你老母連仔真係冚家鏟黎
叫你搞個vip又唔撚搞
廣告一頁post出幾次
屌你老母連仔真係冚家鏟黎
叫你搞個vip又唔撚搞
廣告一頁post出幾次

連囝錢已袋,理撚得你

降左282都仲係爭最底block唔到😞

今日下晝開始失靈
2.8.2加入哂list堆domain都block唔到最底條bar
轉咗用依個app,未見過廣告

Yes

係㗎

我就試過裝唔到入部機
佢問我拎個條友個ac

個ipa好似好似跟帳㗎

原來唔得

不嬲唔得
3.0.1
琴日開始失效
add 哂上面巴打分享既link 都唔得
之後del 哂所有adblock apps 同 vpn apps
再dl 番 adblock 3.0.1
乜 link 都唔洗add 就block 哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞