LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
adblock 好似work翻

好似係 冇用list 都得

好似係 冇用list 都得

vip~~

試三個月先

其實paypal 比錢佢係咪會有哂你全名?
兩樣都掂
Adblock work 返
又買咗vip
應該有三個月冇事
vip~~

試三個月先

用paypal俾錢,你paypal帳號中嘅個人資料(姓名同地址),收款者都會睇到。
vip~~

試三個月先

用paypal俾錢,你paypal帳號中嘅個人資料(姓名同地址),收款者都會睇到。

高招

BTW off巴買唔買???

你入返paypal a/c,睇下交易記錄,cap收款人嗰到嚟睇吓。
vip~~

試三個月先

vip~~

試三個月先

唔用paypal ac 直接信用卡比 再用tap&go得唔得

利申冇paypal ac
vip~~

試三個月先

唔用paypal ac 直接信用卡比 再用tap&go得唔得

應該唔得啦
其實開個paypal ac就好易
不過堅係唔想比連狗賺
vip~~

試三個月先

高招

你入返paypal a/c,睇下交易記錄,cap收款人嗰到嚟睇吓。

???????

我以為你join咗vip
vip~~

試三個月先

應該唔得啦
其實開個paypal ac就好易
不過堅係唔想比連狗賺

用信用卡俾,佢一樣可以睇到你全名
iOS Adblock 係咪block唔晒連登廣告 我見最底仲有一個 好un眼

LIHKG+
vip~~

試三個月先

高招

???????

諗住裝買㗎喇先見到啲噉嘅嘢
好地地app store付款咪得囉

以前8蚊一年都可以app store比錢
依家188一年就要paypal

高招

???????

諗住裝買㗎喇先見到啲噉嘅嘢
好地地app store付款咪得囉

以前8蚊一年都可以app store比錢
依家188一年就要paypal

咪用住adblock先囉

Adblock life time
好彩之前限時免費果陣down左黎用

點計都好過188蚊 已經買到隻battleground
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞