LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
轉咗用依個app,未見過廣告

幾好 youtube 都得

Youtube apps都block咁勁?
3.0.1
琴日開始失效
add 哂上面巴打分享既link 都唔得
之後del 哂所有adblock apps 同 vpn apps
再dl 番 adblock 3.0.1
乜 link 都唔洗add 就block 哂

有時disabled左再開返就冇事
長開VPN LOGO 就得
好似係

要長開vpn?

原來adguard今日個更新換走左system wide ad blocking
轉撚左做dns

琴日買今日update

我一開住 fiddler 就會上唔到網 , 話係此伺服器的憑證是由未知的憑證授權所簽署
downgrade 唔到

原來 win 7 要用舊版先改到

LM

我想問個fiddler WIN7 用係DOWNLOAD邊個
搵到mac既教學,跟住做搞掂左,2.8.2版本 =822189866

https://sspai.com/post/36122

原來adguard今日個更新換走左system wide ad blocking
轉撚左做dns

琴日買今日update

我一開住 fiddler 就會上唔到網 , 話係此伺服器的憑證是由未知的憑證授權所簽署
downgrade 唔到

原來 win 7 要用舊版先改到

LM

我想問個fiddler WIN7 用係DOWNLOAD邊個

https://telerik-fiddler.s3.amazonaws.com/fiddler/FiddlerSetup.exe
2.8.2都開始失效

我岩岩降既 好正常 

要長開vpn?

係,裝完即刪

要長開vpn?

係,裝完即刪

我試完youtube同lihkg都防唔到
降級果度有冇文字版?有D位真係睇唔到係做D咩

Pause

有得較片速

有得較片速

太複雜唔識搞 投降
2.8.2都開始失效

我岩岩降既 好正常 

最底block唔到

2.8.2暫時乜都見唔到
2.8.2都開始失效

我岩岩降既 好正常 

最底block唔到

2.8.2暫時乜都見唔到

2.8.2間唔中都會出現條bar
巴打block左咩link

有得較片速

太複雜唔識搞 投降

mac? 好簡單wo

有得較片速

太複雜唔識搞 投降

其實Google下iOS app降版fiddler有好多教學,試多幾次就知好簡單,我就係YouTube嗰個跟住做都唔得,後尾睇Google先搞掂

要長開vpn?

不過有啲網站上唔到 eg dcfever

要長開vpn?

我上到喎

要長開vpn?

我上到喎

下面睇唔到嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞