LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
為咗可以share嘢上Facebook 放生Facebook 廣告是否不智?

跟上面條list block可以block埋facebook廣告又可以share野去facebook

唔知點解我Facebook依家唔係好用到。。。

domain加左有fb既落去係會一時用到一時用唔到

我要用fb page所以冇辦法,一定要唔開果堆domain

唉,連尼住我屌你老母

真係浪費哂我地D 時間
我用最新版adblock
kill哂有廣告嘅app
之後開adblock
見佢著左vpn
再上連登/aastock都無哂廣告

唔係咁樣用咩?
之後開adblock
見佢著左vpn

唔係咁樣用咩?

粒電倒唔倒水?
之後開adblock
見佢著左vpn

唔係咁樣用咩?

粒電倒唔倒水?

我都係用新版,6s plus 暫時唔係好覺倒水
個list 入面加左facebook domain, facebook app 又load 唔到嘢, 唯有放生佢
Block ad既人賤過狗
之後開adblock
見佢著左vpn

唔係咁樣用咩?

粒電倒唔倒水?

我都係用新版,6s plus 暫時唔係好覺倒水
個list 入面加左facebook domain, facebook app 又load 唔到嘢, 唯有放生佢

剩係放生facebook 個domain
無辦法

係咪你俾錢我買數據?
前幾日整完屌無啦啦自動update左個adblock

係咪你俾錢我買數據?

出vip咪大家歡喜囉

咪臭係

係咪你俾錢我買數據?

出vip咪大家歡喜囉

咪臭係

咪臭係
硬係就有個天堂2係底bar
一禁落去就去app store
點block
最重要係 你迫我睇廣告都俾d新意啊
淨係得天堂2 唔會轉其他

利申282

係咪你俾錢我買數據?

出vip咪大家歡喜囉

咪臭係

咪臭係

每個月寧願將啲錢用嚟俾vip都唔想俾個機會個垃圾台賺更多錢

P.S. SMT 6GB plan $298,唔開廣告啱啱夠用,一開實要再買數據,最低消費$50 500MB
硬係就有個天堂2係底bar
一禁落去就去app store
點block
最重要係 你迫我睇廣告都俾d新意啊
淨係得天堂2 唔會轉其他

利申282

Adblock Down 返2.8.2 無晒廣告
今日三、四個字down返落2.8.2,無晒廣告

利申:電腦白痴
唔知點先查到appstore 賣app廣告嘅domain
itunes.apple.com 嘅話會更新唔到app

加哂d domain, 重新開哂機都有好多廣告

加哂d domain, 重新開哂機都有好多廣告

用itools 裝adblock落電話度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞