LIHKG IOS 更新完之後,Adblock 係咪廢撚左?

1001 回覆
62 Like 20 Dislike
連條it 技術算唔算勁? 連adblock 都唔夠佢黎
連條it 技術算唔算勁? 連adblock 都唔夠佢黎

你喺LIHKG入面討論點block佢啲Ad,佢哋仲唔睇住你哋黎拆招囉
新版adblock 日撚日都有ads
入左domain都冇用

尋日開始廣告又彈返晒出黎

到底係d廣告勁左,定adblock廢過以前

左邊乜都冇 mac機 點搞

https://hiraku.tw/2015/12/4131/
下面條bar成日都時得時唔得

Fb page會用唔到 fb app一時時會reload唔到

我除咗睇唔到專頁訊息之外,其餘功能大致正常。

3.0版本用唔到
落番2.8.2用到一切正常係load得慢少少

我諗你應該係最後一批可以正常降級嘅user,樓上已經開始有人話降唔到(授權失敗)

我係免費果陣已經dl 左,係就係降到2.8.2 但我同上面d巴打一樣,
一同步就問授權同步唔到,明明已經授權左勁多次
重裝都試過,都係唔得

Fb page會用唔到 fb app一時時會reload唔到

我除咗睇唔到專頁訊息之外,其餘功能大致正常。

3.0版本用唔到
落番2.8.2用到一切正常係load得慢少少

我諗你應該係最後一批可以正常降級嘅user,樓上已經開始有人話降唔到(授權失敗)

我係免費果陣已經dl 左,係就係降到2.8.2 但我同上面d巴打一樣,
一同步就問授權同步唔到,明明已經授權左勁多次
重裝都試過,都係唔得

有冇cap圖睇下
太多嘢搞,又Share唔到嘢上facebook,硬食廣告了

太多嘢搞,又Share唔到嘢上facebook,硬食廣告了

有廣告kill app 再開adblock 算

左邊乜都冇 mac機 點搞

https://hiraku.tw/2015/12/4131/

俾多條link你參考:https://www.newmobilelife.com/2017/09/04/ios-app-iphone-downgrade/

仲係唔得
跟足個教學由3.0.1降左去3.0 邊到錯左

你copy錯左個number
條片個時未出3.0.1 copy再上一個先係

片段中指到明2.8.2 個version string係咩,咁都可以降錯...

你copy錯左個number
條片個時未出3.0.1 copy再上一個先係

片段中指到明2.8.2 個version string係咩,咁都可以降錯...

搞足4粒鐘終於降到
終於唔洗瘋狂load廣告

我唔應該update. 佢又改左新廣告?
搞足4粒鐘終於降到
終於唔洗瘋狂load廣告

連撚住真係浪費哂我地d 時間
降到2.8.2 不過都係有廣告
降到2.8.2 不過都係有廣告

你入晒list d domain未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞